ogur Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 SteamID:STEAM_0:0:755090591 Serwer:Only Mirage #2 Data i godzina zdarzenia:02.02.2023 Opis problemu: witam kupiłem u was vipa, na jeden dzien smsem, niestety ale nie otrzymałem kodu zwrotnego, zdziwiło mnie to bo usługa powinna bezproblemowo działać, niestety tak nie było, wpisałem kod "SHOT" ponownie, i również nie otrzymałem kodu zwrotnego, lecz pieniądze z konta zostały pobrane, proszę o szybka interwencję w tej sprawie, Pozdrawiam załączam screena z smsów. Ogur https://mega.nz/folder/8iAH2BwB#toVNSyCgJ6pyKvND3cbQhA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted February 5, 2023 Sponsor Share Posted February 5, 2023 W bazie nie ma żadnej osoby z takim nickiem jak "ogur", dodatkowo nie ma żadnej osoby z takim sidem jak twój. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night0oo Posted February 26, 2023 Investor V.I.P Share Posted February 26, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts