Jump to content
_astrid

Wniosek o zniesienie blokady permanentnej

Recommended Posts

Twój nick: astrid

Nick admina banującego: urowd

Data/Mapa: 13:32 | 01/02/2023

SteamID:  STEAM_1:0:741285426

Serwer (mod):  ██★ Katujemy.eu ★ ██ ARENA 1v1 █�...                             

Opis sytuacji: Zostałam zbanowana bez większego powodu, od dobrego już prawie tygodnia gram na serwerze i nikt nigdy wcześniej nie miał do mnie problemu ani nie osądzał mnie o użycie programów trzecich. Mam dobry kontakt z ludźmi mi na tym serwerze i nawet rozmawiam z nimi na komunikatorze Discord. Jestem naprawdę zaufaną osobą i nikt nigdy nie osądziłby mnie o użycie programów wpływających na rozgrywkę. Zapewniam iż jestem osobą czystą i nie używam programów trzecich. Administrator serwera nie podał dokładnej przyczyny (czyli czego mogę używać) . Jestem również ciekawa na jakiej podstawie stwierdzono czy używam "Cheaty". Czy było to jakkolwiek ustalone, sprawdzone? Czy decyzja administratora nadającego bana była w jakiś sposób uzasadniona i czy była to decyzja  jakkolwiek świadoma? Chociaż jestem w stanie odpowiedzieć, że nie, ponieważ jestem po prostu czysta i nigdy nie korzystałam z programów wpływających na rozgrywkę w sposób negatywny na korzyść innych graczy. Przysięgam, iż rywalizuje w sposób zgodny z regulaminem serwera Katujemy, oraz w sportowy sposób prowadzę rywalizacje z innymi graczami. Od kiedy gram, miałam okazję zaznać wielu administratorów serwera, zaznaczę iż NIKT nigdy nie podejrzewał mnie o, jak to zaznaczę "cheating", ponieważ taki powód otrzymałam. Odchodząc na chwilę, są i grają regularnie osoby które są ode mnie zdecydowanie lepsze i potrafią grać i tworzyć statystyki zdecydowanie większe od moich. Mimo wszystko te osoby nigdy nie zostały osądzone o cheaty, mówię tak, ponieważ uważam, że zostałam zbanowana w sposób  nieuzasadniony oraz nieuczciwie administrator serwera podszedł do mojej osoby. Składam wniosek do administracji serwera o zniesienie blokady  na serwerze Katujemy.eu. Chciałabym dodać, iż gra na serwerze sprawia mi ogromną przyjemność, uwielbiam spędzać na nim czas oraz poznałam tu super ludzi, tych sympatycznych i tolerancyjnych względem mojej osoby, aktywnie wspieram serwer i przyczyniam się do rozwoju w sposób materialny (tj. finansowy). Chcę kontynuować grę na serwerze Katujemy oraz proszę jeszcze raz administracje o rozważenie mojej prośby.

Z wyrazami szacunku do całej administracji serwera Katujemy.eu

Astrid

• Like 2
  • Haha 1
  • Wow 2
  • I love it 3

ROZPISKA:

2:00 wcelowanie pick boga 1tap

2:14 info ze enemy jest idealnie na przeciwko pest zdupy

2:40 celownik podąża za głową

3:10 co się z tym celownikiem dzieje xd

3:40 wallhack + trigger

4:06 skok trigger + info o enemy

5:20 trigger

5:40 trigger + aimlocka

6:07 aimbot + trigger

6:58 niby sprawdzanie gdzie moze być jednak nie pozwala przeciwnikowi zmienić pozycji

7:46 strzał obok głowy i hedzik

8:55 xd dziwne że anty-cheat nie wyłapał

9:34 celowanie w klate i siada głowa

10:05 wszystko co wymienione powyżej

Dalej demka nie ma co oglądać, spalone z buta.

Demko poszło z mapy wcześniej, razem z innym administratorem obecnym w tamtej chwili podczas sprawdzania, stwierdziliśmy, że ten gracz się kompletnie nie kryje, przeskoki na głowę były non stop, krycie wallhacka. Na skwitowanie

mogę śmiało napisać, że movement jest nieporównywalnie gorszy do "UMIEJĘTNOŚCI STRZELECKICH" gracza. SPALONE

demo

@  dbk jakub poleca demko, helix pozdrawia, psychopata uczestniczył w rozpoznaniu

Night0oo  

Decyzja do 48h

• Like 6
  • KAT 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.