Jump to content
Fisha

Cześć

Recommended Posts

Dzień dobry wszystkim, mam 20 lat aktualnie pomieszkuje w województwie podlaskim, ale to tylko etap przejściowy. Jestem giga kociarą chociaż ten wasz chatbox'owy szczur też jest bardzo uroczy. Jestem bardziej forumowiczem niż serwerowym tryhardem, ponieważ gra na moim tosterze nie jest zbyt kolorowa szczególnie jeśli chodzi o strzelanie. Chociaż counter-strike chodzi mi ciężko to ligunia jest często grana, jakby ktoś nie miał feedującego kompana to jestem. Jedną z moich pasji jest tworzenie różnych rodzajów treści, dlatego od czasu do czasu będę zaglądać do waszego kącika redakcyjnego ze swoimi "wypocinami". Mam nadzieje, że poznam tu jakieś ciekawe osobowości, chociaż zaliczam się do osób, które patrzą na wszystko z boku. Kolejnym moim zainteresowaniem jest gotowanie chociaż czasami jest ciężko to jeszcze żadnej kuchni nie spaliłam. Nie wiem co mogę napisać tu więcej, dlatego życzę wam miłego dzionka/wieczoru a my widzimy się na chatboxie :pepoLove:

• KAT 2
  • Wow 1
  • I love it 6

Witaj na Katujemy.eu        :UmPikaOla:

Mamy nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej.

Pozdrawiamy,

Administracja Katujemy.eu.

Zapraszamy Cię do odwiedzenia naszych mediów społecznościowych, które znajdziesz niżej.

FanPage Grupa Steam Serwer Discord

• Like 3

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.