Horazon Posted January 24, 2023 V.I.P Share Posted January 24, 2023 Generalnie sorry za małe spóźnienie, ale w weekend mnie nie było i taka oto sytuacja. @ Tazor 53 1. Kim jesteś ? sobą 2. Kim chciałbyś być ? tym kim jestm 3. Czy jesteś z siebie dumny ? tak 4. Gdybyś spotkał siebie sprzed 5 lat - co byś mu powiedział ? Nie graj tyle w komputer 5. A gdybyś był sobą sprzed roku i spotkał obecnego siebie – co byś mu powiedział? O ku*wa! Chłopie! Coś ty od*ebał!? 6. Co jest najważniejszą rzeczą, jakiej się nauczyłeś do tej pory? że warto być sobą 7. Z jakiego swojego dotychczasowego osiągnięcia jesteś najbardziej dumny? z tego że jeszcze żyję 8. Skoro życie jest takie krótkie, dlaczego robimy tyle rzeczy, których nie lubimy? Bo niektóre rzeczy trzeba zrobić, żeby można było zrobić te przyjemne. 9. Skoro życie jest takie krótkie, dlaczego nie robimy tylu rzeczy, które lubimy? nie wiem 10. Gdyby został Ci rok życia – co chciałbyś zrobić? przeczytać książkę, zrobić dziecko, zasadzić drzewo, zbudować dom 11. Co byś zrobił, gdyby miało nie być jutra? chyba bym kogoś zgw*łcił 12. Wolałbyś odnieść porażkę czy nigdy nie spróbować? to zależy 13. Bardziej Ci zależy na tym, żeby robić coś dobrego czy na tym, żeby robić coś dobrze? Najlepiej dobrze robić dobre rzeczy 14. Czy wierzysz w to, co robisz? Wszystko ma sens, nawet to co nie ma sensu 15. Czy w Twoim życiu chodzi bardziej o to, by gonić króliczka czy o to, żeby go w końcu złapać? Wyrwać mu ogonek 16. Jak wygląda Twoja rozmowa z samym sobą? -Elo! -No elo! -Wiesz że miałeś coś ze sobą zrobić? -Wiem. -No to o co chodzi? -Zamknij ryj! Gram w CS'a! 17. W trakcie robienia czego tracisz poczucie czasu? przy grach 18. Jakie dobre nawyki chciałbyś w sobie pielęgnować? nie używanie przekleństw 19. Jakich złych nawyków chciałbyś się pozbyć? grania w ten komputer 20. Wolałbyś być smutnym geniuszem czy radosnym przeciętniakiem? Hola hola! Nie każdy geniusz jest smutny! To pierwsze. 21. W jakim czasie przeważnie żyjesz? W przeszłości, przyszłości czy teraźniejszości? Przeszłości nie zmienisz, przyszłości nie przewidzisz - teraz - należy do ciebie. 22. Czy potrafisz w tej chwili przywołać pięć sytuacji, w których byłeś smutny? Ku*wa! Oczywiście że tak! 23. Jakie jest najlepsze wspomnienie z Twojego dzieciństwa? myślałem nad tym, ale nic sobie nie przypominam 24. Gdybyś mógł zostawić sobie tylko jedno wspomnienie, co by to było? sałatka z komunii 25. Na co Twoim zdaniem szkoda czasu? na zbędne gadanie 26. Czy to, co robisz obecnie, będzie miało jakieś znaczenie za rok? Ch*j go wie! 27. Co jest Twoim „dlaczego”? Dlaczego takie pytanie? 28. Czy Twoje życie ma sens? Każde życie ma sens, nawet moje. 29. Gdybyś miał nadać swojemu życiu większe znaczenie – w jaki sposób byś to zrobił? Wyszedłbym na dwór. 30. W jaki sposób mógłbyś w tym momencie zmienić czyjeś życie na lepsze? Dać panu żulu pod sklepem pińć złoty 31. Czy jest rzecz, o której nie chcesz, by dowiedzieli się inni? Raczej nie, wszyscy inni mogą wiedzieć poza paroma wyjątkami. 32. Czego najbardziej obawiasz się w życiu? Że nie zdążę znaleźć Boga w swoim życiu. 33. Czy potrafisz wskazać 3 sytuacje, kiedy nie zrobiłeś czegoś, bo obawiałeś się opinii otoczenia? nie 34. Skoro uczymy się na własnych błędach to dlaczego boimy się je popełniać? Bo każdy błąd, choć daje do myślenia - boli. 35. Czy jest jakaś „szansa”, na którą liczysz ze strony swojego życia? nie 36. Jaka jest zazwyczaj Twoja pierwsza myśl rano? Jeszcze trochę pośpię... 37. Czy jest coś, co robisz zupełnie inaczej niż większość ludzi? Nie wiem, bo nie obchodzi mnie to jak robi to reszta ludzi ;) 38. Gdybyś mógł zamieszkać w dowolnym miejscu na Ziemi – gdzie by to było? w Watykanie 39. W jakich momentach jesteś najbardziej zmotywowany do działania? kiedy widzę cel 40. Gdybyś miał wolny milion dolarów, co byś z nim zrobił? zainwestował 41. Czy byłbyś w stanie złamać prawo, by uratować kogoś Ci bliskiego? Zależy o jakim prawie mówimy i o jakiej sytuacji. 42. Czy Twoim zdaniem możliwe jest stwierdzić bez żadnych wątpliwości co jest dobre, a co złe? w niektórych kwestiach tak 43. Kim jest pięć osób, z którymi spędzasz najwięcej czasu? mama, tata, siostra, kolega ze szkoły 1, kolega ze szkoły 2 44. Co łączy Twoich przyjaciół? Między mną a nimi to raczej wspólne zainteresowania, a ich między sobą - raczej tylko niski poziom intelektualny. 45. Kim jest osoba, która najbardziej Cię inspiruje? Konrad kardynał Krajewski 46. Kto dla Ciebie jest najważniejszy na świecie? rodzina 47. Gdyby jutro mieli umrzeć wszyscy ludzie, których znasz kogo byś odwiedził? przyjaciela 48. Czy jesteś osobą, którą chciałbyś mieć za przyjaciela? nie 49. Czy potrafisz opisać człowieka, którego uważasz za gorszego od siebie? Nie ma takich ludzi. 50. Jak nie teraz to kiedy? jutro albo nigdy @ WZL 1. Dlaczego akurat Katujemy Pewnego dnia stwierdziłem, że pogram se na jakimś serwie. Trafiło na OM1 i tak już zostałem. 2. Jak myślisz czy @ hudinii wyjdzie z dołka i zacznie grać jak Silver 6 Przy odrobinie naszej pomocy - tak. 3. Jak myślisz czy Cristiano Ronaldo zagra w przyszło rocznej edycji UCL Nie zagra, bo sprzedał się do Arabów xD 4. Jaka jest stolica Mozambiku Maputo 5.Komu najbardziej ufasz mama 6. Z kim masz najlepszy kontakt z Katujemy z tobom kociaku 7. Co Cię nakłoniło do złożenia pierwszego podania na admina. @ Nomeron 8. Ulubiony kolor amarantowy ewentualnie cyjanowy 9. Ulubiony serial/film Ranczo 10. Czy uważasz, że jesteś jedyny w swoim rodzaju na sieci tak 11. Czy masz rodzeństwo tak 12. Z jakiego regionu Polski pochodzisz jak na profilu 13. Jesteś lewo czy prawo ręczny prawo 14. Czy masz jakąś osobę której byś oddał wszystko tak 15. Jak masz na imię Piotr 16. Ile masz lat hehe 17 17. Kiedy zamierzasz się wyprowadzić z domu no raczej jak pójdę na studia 18. Czy uważasz się za dobrego admin tak 19. Co chciałbyś najbardziej zobaczyć melanż u @ Gosia ?! @ ElementaR @ Rudzia @ Ejdrien. 20.Ile to (2+2)x4-3 13 21. Co sprawia, że jesteś szczęśliwy "Szczęśliwy ten, komu została odpuszczona nieprawość, którego grzech został puszczony w niepamięć." ~Ps. 32(31) w.1 22. Czym się interesujesz matematyka 23. Najpierw płatki czy mleko płatki 24. Jakie plany na dalszą przyszłość niesprecyzowane 25. Ulubiony przedmiot szkolny matematyka 26. Czy jest coś czego żałujesz tak 27. Ulubiona nuta Ta piosnka. Dzięki @ Night0oo 28. Jakie planujesz pierwsze autko hundajjo 29. Co ci poprawia humor RoZoWa_NaTuSiA_Xd 30. Czego często zapominasz wszystkiego 31. Jaki team w CS:GO najlepszy no ja, ty, @ Gosia ?! @ hudinii @ Ejdrien. 32. Lubisz myć naczynia ja nie zmywara 33. Jaką grę planujesz kupić Wiedźmina 34.Na jakim etapie nauczania jesteś SS 35. Najlepsze wspomnienie pamiętne rozmowy na ts'ie 36.Czy jesteś na coś uczulony nie 37. Czy masz drugie imię nie 38. Ulubiony napój eine Wasser 39. Co robisz jeśli dziewczyna tankuje Ci auto do pełna na pierwszej randce tankuję... 40. Kiedy ostatnio płakałeś wczoraj 41. Kiedy składasz podanie na range forumową niedługo 42.Pokażesz grziby pińć złoty 43. Ile w łapie poza skalą 44. Czego brakuje na forum ikonki wózka inwalidzkiego dla zasłużonego 45. Co Cię skłoniło do podjęcia wyzwania wbicia Legendy na forum moje chore ambicje 46. Ile na wadze 65,492 kg 47. Kiedy mi zapłacisz za boosting w CS'ie XD Hola hola! Przecież to ja cię boostuję! 48. Rozmiar buta 42 49. Co Cię obrzydza chyba flaki na wierzchu 50. Kiedy fortnite nie wiem, ale może kiedyś wrócę... Dziękuję za zadane pytania i życzę miłego dzionka! 2 1 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudinii Posted January 24, 2023 Share Posted January 24, 2023 8 minut temu, Horazon napisał(a): 2. Jak myślisz czy @ hudinii wyjdzie z dołka i zacznie grać jak Silver 6 Przy odrobinie naszej pomocy - tak. Moze kiedys xD 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElementaR Posted January 24, 2023 V.I.P Share Posted January 24, 2023 57 minut temu, Horazon napisał(a): 19. Co chciałbyś najbardziej zobaczyć melanż u @ Gosia ?! @ ElementaR @ Rudzia @ Ejdrien. To na co czekasz xD 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 24, 2023 Share Posted January 24, 2023 2 godziny temu, Horazon napisał(a): 8. Ulubiony kolor amarantowy ewentualnie cyjanowy Przypominam, że faceci znają tylko 3 kolory: fajny, ch***** oraz pe****** xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
walter biały Posted January 24, 2023 Share Posted January 24, 2023 3 godziny temu, Horazon napisał(a): 22. Czym się interesujesz matematyka boję się ciebie... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leek Posted January 24, 2023 Share Posted January 24, 2023 Cytat 3 godziny temu, Horazon napisał(a): 40. Kiedy ostatnio płakałeś wczoraj Chłopaki nie płaczą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night0oo Posted January 24, 2023 Investor V.I.P Share Posted January 24, 2023 5 godzin temu, Horazon napisał(a): 27. Ulubiona nuta Ta piosnka. Dzięki @ Night0oo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nomeron Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 17 godzin temu, Horazon napisał(a): 7. Co Cię nakłoniło do złożenia pierwszego podania na admina. @ Nomeron Miło słyszeć wpadnij czasem na 5 vs 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts