Popular Post hudinii Posted January 24, 2023 Popular Post Share Posted January 24, 2023 Imię: Omar Nick: hudinii Wiek: 20 Znajomość SM (0-10): 9 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199031953229/ Doświadczenie: na poprzedniej sieci opiekun: (OM, Areny i Awp) na obecnej byłem przez długi czas opiekunem Awp i przez chwile 5vs5 + UBT Ile czasu możesz poświęcić dziennie?: Od 30 minut do 4 - 5 godzin zalezy od dnia Zapoznałeś się z wymaganiami?: Tak Kontakt: Steam, forum. SID: STEAM_0:1:535843750 Akceptujesz składkę?: Tak 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ejdrien. Posted January 24, 2023 Share Posted January 24, 2023 Można dać szansę: + wiek, + znajomość SM, + staż. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 24, 2023 Share Posted January 24, 2023 No.. i teraz jak najbardziej za. + Widać zaagażowanie + Aktywny na forum i serwerach + Wszystkie twarde wymagania (wiek, znajomość SM etc.) Powodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
walter biały Posted January 24, 2023 Share Posted January 24, 2023 Oczywiście na tak! + aktywność na forum i serwerach + wymagania spełnione + doświadczenie + skala sm 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!alker Posted January 24, 2023 Share Posted January 24, 2023 Jestem na tak +aktywność +Doświadczenie +Wiek +SM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leek Posted January 24, 2023 Share Posted January 24, 2023 Jestem na TAK +aktywność na forum +wymagania +znajomość SM +/- podanie +zaangażowanie Powodzenia! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
haikoo Posted January 24, 2023 Share Posted January 24, 2023 Teraz zdecydowanie lepiej to wygląda. Widać mocne starania odkąd wróciłeś, jesteś aktywny, chcesz pomóc i wymagania spełniasz. Jestem na tak 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanPukawka Posted January 24, 2023 Sponsor V.I.P Share Posted January 24, 2023 Jestem na Tak: + Aktywność + Wiek + Zaangażowanie - Skala sm ( Nie no z tym trochę przegiąłeś stary xD) Powodzenia byku! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kejmaN. Posted January 24, 2023 V.I.P Share Posted January 24, 2023 Przyda się kolejna para rąk do pomocy, lekko aktywność na forum została poprawiona i wymagania spełnione. Doświadczenie posiadasz, trzeba brać, póki jest chętny. Jestem za przyjęciem. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted January 25, 2023 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted January 25, 2023 W mojej opinii nic nie uległo zmianie, bardzo ładnie poprawiłeś aktywność na forum, zaangażowanie, doświadczenie. Jestem na TAK! Powodzenia. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Q U V E R E K Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Jestem na TAK! [+] Wiek. [+] SM [+] Zaangażowanie Oby aktywność była jak najlepsza, powodzenia! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horazon Posted January 25, 2023 V.I.P Share Posted January 25, 2023 Ogólnie to jesteś bardzo dobrym kandydatem na to stanowisko, ale żeby nie było trzeba się do czegoś przyczepić. +/- aktywność - o ile na OM1 jest ona idealna, na OM2 w miarę dobra, to na reszcie serwerów praktycznie zerowa +/- znajomość SM - może i faktycznie sporo umiesz, ale sądzę jak @ PanPukawka , że troszkę cię poniosło Dalej nie widzę już żadnych wad. + aktywność na forum + doświadczenie + staż + zaangażowanie Jestem na TAK! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senior_1337 Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Na tak +sm +wiek +staż 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night0oo Posted January 26, 2023 Investor V.I.P Share Posted January 26, 2023 A więc tak , ten byczek spełnia wszystkie wymagania wiek,doświadczenie poprawił aktywność więc to też na plus. Jestem na TAK, braci dopóki chętny. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts