Tab4luga Posted January 21, 2023 Share Posted January 21, 2023 Nick: Tabaluga Imię: Emil Wiek: 19 Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/Czleku/145.239.237.170:27015/ Doświadczenie w adminowaniu: Nie byłem na żadnym serwerze w adm, lecz wiem jak to wygląda oraz chcę się czegoś nowego nauczyć Znajomość sourcemoda [0/10]: 6,5/10 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: W tygodniu jestem w stanie poświęcić nawet po 4/5h dziennie, w weekendy jestem od rana do samego wieczora wiec mysle, ze przez te 7 dni około 20/30h Dlaczego Ty?: Chciałbym dostać sie do administracji, poniewaz chciałbym spróbować się w nowej dziedzinie serwerów CS. Chciałbym równiez wykorzystać swój czas wolny na coś pożytecznego, a nie obijanie się, stąd też piszę właśnie to podanie. oraz po porstu lubę pomagać innym, pracować w zespole. Staram się być aktywnym członkiem serwera. Posiadasz mikrofon?: Tak Kontakt: Discord: ! Czleku#1729 SID: 621477541 Posiadasz konto Prime?: Tak Akceptujesz regulamin admina (link)?: tak Akceptujesz regulamin serwera (link)?: tak Zapoznałeś się z taryfikatorem kar (link)?: tak 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanPukawka Posted January 21, 2023 Sponsor V.I.P Share Posted January 21, 2023 Rekrutacja jest obecnie zamknięta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanPukawka Posted January 21, 2023 Sponsor V.I.P Share Posted January 21, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLK. Posted October 13, 2023 Sponsor V.I.P Deserved Share Posted October 13, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts