igi Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Nick z serwera: Aktualny nick to igi. Imię: Igor. Wiek: 14, lecz ogarnięty jak na ten wiek. SID: STEAM_0:0:736794761. Staż na serwerze (Linki do wszystkich gt z jakimi grałeś na serwerze): https://www.gametracker.com/player/Zakręcisz mi Śmigiełkiem%3F/54.38.63.32:27015/ https://www.gametracker.com/player/xidix'/54.38.63.32:27015/ Czy byłeś już kiedyś adminem?: Byłem, kilkanaście razy. Znajomość sourcemoda [0/10]: 5/10. Znajomość języka angielskiego [0/10]: 6/10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze tygodniowo?: To zależy, bo może coś wypaść, ale myślę 1-3 godziny. Dlaczego Ty?(Opisz się w minimum 3 zdaniach): Dlatego, iż jestem osobą dojrzałą jak na ten wiek. Jestem osobą, która chętnie uczy się czegoś nowego jak i chętnie poprawia błędy, które popełniła. Posiadam sprawny mikrofon, konto ze statusem prime jak i co nie co na GT. Jestem również osobą pomocną, kulturalną, bezkonfliktową oraz miłą. Wiadomo, zdarzy się powiedzieć nie odpowiednie słowo, ale to rzadko. Trafiają sie cheaterzy na serwerze, a wtedy administracji nie ma w ogóle dlatego aplikuje na posade admina. Będę osobą jeszcze bardziej aktywną, będę pilnował porządku na serwerze. Chciał bym spróbować swoich sił tutaj, jako Administrator Only Deagle. Posiadasz sprawny mikrofon?: Posiadam. Kontakt: STEAM, DISCORD, FORUM. Posiadasz konto Prime?: Posiadam. Akceptujesz regulamin serwera? [TAK/NIE]: TAK. Akceptujesz regulamin forum? [TAK/NIE]: TAK. Titania January 20, 2023 Obowiązuje taki sam nick na forum jak i w grze https://katujemy.eu/forum/8-zmiana-nicku/ Wystrzelony1 January 20, 2023 Jak widzisz duża ilość jest na nie ja także ponieważ jest już wystarczająco administracji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Jestem na nie. - brak jakiejkolwiek aktywności na forum - kłamiesz w podaniach z wiekiem (link niżej) - świeże konto STEAM, (Skoro pełniłeś wiele razy funkcję admina to co z poprzednimi kontami w takim razie?) - niepoprawny link do GT (Skoro grasz na nicki igi to po co podajesz xidixa, na którym brak aktywności niemal od miesiąca?) Tutaj miałeś 15 lat, a było to "rok temu": Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horazon Posted January 20, 2023 V.I.P Share Posted January 20, 2023 Na nie: - wiek - na pewno byłeś kilkanaście razy adminem - 1-3 godzin tygodniowo to za mało jak na admina - brak gt z obecnego nicku - prawie brak aktywności w tym tygodniu - niespełnione wymagania Link to comment Share on other sites More sharing options...
GŚ 666 CrypticSeth Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 -Wiek -Kłamiesz rok temu 15 a teraz 14 XD -Brak aktywności na forum -Świeże konto steam Jestem na--->NIE<--- kejmaN. January 20, 2023 Kolor czerwony jest dla wyższej Administracji. #pisemne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wystrzelony1 Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts