Mkm Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Nick oskarżyciela: Mkm Nick oskarżonego: PsychopataZNozemLata IP lub SID oskarżonego: STEAM_0:0:592992188 Data i czas zdarzenia: 16:01 | 15/01/2023 Przebieg sytuacji: Dowody: Przed dostaniem bana na arenach, wymieniliśmy się kilkoma ostrymi słowami, nie neguję decyzji o banie natomiast, podejście admina do mojej osoby jest rażące oraz bardzo ofensywne, admin po tym jak go obraziłem, sam zaczął mnie wyzywać, dodatkowo mówiąc graczom że na takich jak ja się pluje. Nie był to pierwszy raz kiedy ten admin wywyższał się swoją rangą, a dodatkowo łamał punkty regulaminu. 5 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeliX Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 (edited) @ psychopataznozemlata Proszę odnieść się do zaistniałej sytuacji. // @ psychopataznozemlata odniósł się do sytuacji na ts3. Do końca jutrzejszego dnia postaram się dać werdykt. Edited January 15, 2023 by HeliX 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanPukawka Posted January 16, 2023 Sponsor V.I.P Share Posted January 16, 2023 11;50 Zaczyna się Kryształowy pyta ej psychopata admin odpowiada z agresją (jeszcze raz powiesz do mnie psychopata, a dostaniesz). 12:10 Padły słowa ze strony Kryształa „Co mi grozisz cwelu”. 12:20 Psychopatę było na początku słabo słychać kryształowy powiedział „Nie było Cię słychać”. 12:25 Większka agresja ze strony Kryształowego do innego gracza randomowego, który coś powiedział. 12:35 Prowokacja ze strony Psychopaty powiedział „Wracaj do kolegów pod blok”. 13:11 Prowokacja ze strony Kryształowego „Dlaczego gadasz z matką i ojcem menelami”. 13:20 Prowokacja ze strony psychopaty „Na takie osoby się pluje”. 14:28 Dalej prowokacja ze strony psychopaty. 14:35 Gracz zwraca uwagę adminowi, że takie zachowanie nie przystoi i jest naganne. Reasumując admin zachował się od początku niefajnie. Przypuszczam albo miał zły dzień, albo humor, ale to i tak go nie usprawiedliwia. Moim zdaniem admin sam zaczął wojnę, grożąc mu banem bezpodstawnie. Admin otrzymuję warna do tabelki na stałe, a gracz bana na dwa tygodnie. To jeszcze teraz pięć gorszy od @ Night0oo Na takie zachowanie nie ma usprawiedliwienia, ale co do samego zachowania @ Mkm to śmiech na sali jakiś samo prowkowanie i jechanie po adminie jak po szmacie powinno się skończyć permem a admin powinien dostać degrda lecz była to pierwsza sytuacja @ psychopataznozemlata jak i gracza dlatego takie kary nie są takie nieadekwatne do tego jakie powinny być. PS. @ Mkm jak masz jakieś gorzkie żale do kogoś to pisz do mnie albo do @ PanPukawka a nie płaczesz komuś na pv i gadasz jakieś faramzony my nie trzymamy na serwerze nikogo na siłę nie podoba się selavi. 4 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night0oo Posted January 16, 2023 Investor V.I.P Share Posted January 16, 2023 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLK. Posted October 13, 2023 Sponsor V.I.P Deserved Share Posted October 13, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts