Ivo Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Nick z serwera: Ivo Wiek: 17 Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): GameTracker.com : Player Page for Ivo Doświadczenie w adminowaniu: Brak, to będzie pierwszy raz jeżeli się uda Znajomość sourcemoda [0/10]: Na ten moment 4/10 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: Dziennie min. 2-3h i więcej. Tygodniowo z 15h Dlaczego Ty?: Dużo czasu spędzam na tym serwerze i chciałbym pełnić jakąś rolę na serwerze a nie tylko jako gracz. Jeżeli dostanę się do administracji będę pomagał nowym jak i starszym graczą serwera jeżeli będą potrzebować owej pomocy. Posiadasz mikrofon?: Tak. SID; STEAM_1:0:568984807 Kontakt (steam/discord) - Ivo_King#7515 Posiadasz konto Prime?: Tak. Zapoznałeś się z Regulaminem Serwera?: Tak. Boshy January 11, 2023 Zgłoś się na steam. Przyjmuje na 2tyg próbne 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sqbany2K Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Jestem na TAK Przyda się nowy aktywny admin. Dobra aktywnosc. aktywnosc na czacie głosowym, często go słyszę i widzę, ze dogaduje się z innymi, nie jest toksyczny. Titania January 9, 2023 Minimum 3 argumenty za lub przeciw! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagi Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Jestem na TAK Aktywny na serwerze, często widuje Aktywny na chat glosowym Brak toxic’u od gracza Lubie osobiście, przyjazna osoba z która da się dogadać 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy.06 Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 jestem na tak +Ivo jest bardzo aktywnym użytkownikiem na chat głosowym +dobre gt + aktywność +mało doksyczny -małe doświadczenie,ale uważam że szybko załapie o co chodzi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzech Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Również jestem na tak. Ivo aktywny grajek, żaden toxic, sympatyczny typ :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boshy Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts