Gryzbetoon Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Nick: Gryzbetoon Imię: Janek Wiek: 18 Staż na serwerze :Doświadczenie : Duże Znajomośc Amx [0/8] 7 Czy byłaś byłeś adminem Tak Dlaczego ty : Dużo osób się kręci z wh a ja jestem duzo online. Dobrze gram na tym serwie . Miło się gra. Da się dogadac ze wszystkimi. Więc chcałbym byc adminem by zapobiegac wh sh aim itp rózne hacki Kontakt GG 51355962 Steam : 0:0:99555085 Czy akceptujesz regulamin admina : Tak Czy akceptujesz regulamin Serwera Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwbuh. Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 + steam + wiek + doświadczenie +/- aktywność na serwerze - aktywność na forum Nie spełniasz wszystkich wymagań, ale myślę że można Ci dać szansę :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Janusz Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Czesto widze go na serwerze , zgłasza cziterów na u@ Mozna dac mu szanse Link to comment Share on other sites More sharing options...
bastian Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Z czasem przekonamy się jak wygląda ta Twoja znajomość AMX na poziomie 7. Wątpię, że potrafisz pisać pluginy. No ale adminów potrzeba, wiek jest, myślę, że można dać szansę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gryzbetoon Posted November 2, 2014 Author Share Posted November 2, 2014 Pluginów Tak bardzo to nie umiem pisac więc moge dac znajomosc 6 .6.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
martini Posted November 2, 2014 V.I.P Donor Share Posted November 2, 2014 Nie spełniasz wszystkich wymagań, ale każdemu należy się szansa. Na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwbuh. Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie przyjęte. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts