paris Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 Twój nick: paris Nick osoby na którą składasz skargę: @ MaTs @ Banshee Opis sytuacji: Aktualnie zaczęło się to w prozaiczny sposób . Parę dni wcześniej @ MaTs Poinformował kolegę że za grożenie/życzenie śmierci jest tylko upomnienie. Viper sprowokował mnie jednakże nie dostał upomnienia jak i bana. Osoba ta zdenerwowała mnie i puściły mi nerwy więc również go zwyzywałem i dostałem automatycznie bana. Wiem, że moje zachowanie było karygodne z względu na to, że zostałem sprowokowany a admin @ MaTs był na serwerze jednakże nic nie zrobił. SteamID oskarżonego:76561199406214492 76561199215932970 Data i czas zdarzenia: 07.01.2023 16.39 Dowód (ss/demko): : Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaTs Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 Jak iz pisalem z shodim wtedy jak widac na screenie, nie mam na to dowodow ale sytuacja zainstniala pare minut przed tym jak wbilem na serwer. wiec nie mow ze bylem wtedy na serwerze, bo bylem po calej tej akcji.a po drugie upomnienie dostał. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris Posted January 7, 2023 Author Share Posted January 7, 2023 Shodi wysłał ci screena w postaci dowodu kolejne byłeś na serwerze gdy Viper mnie sprowokował jest to nawet zapisane na demku. Titania January 8, 2023 Na przyszłość edytuj swoją pierwszą wypowiedź! #Pisemne Link to comment Share on other sites More sharing options...
north Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 Admini powyżej zostaną pociągnięci do odpowiedzialności. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
north Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts