Guest Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 Witajcie w kolejnej odsłonie Pod Lupą! Tym razem na celowniku znalazł się @ Senior_1337 , czyli stażowy admin dwóch serwerów Katujemy! Zainteresowanych jak i również samego "podejrzanego" zapraszam do lektury! 1. Co sądzisz o @ Senior_1337 ? Użytkownik nr 1: Komunikatywny gracz, miły i pomocny. Użytkownik nr 2: Dobra morda fakt z odkejką czasem ale to nic nie zmienia, jest bardzo miłą i sympatyczną osobą. Użytkownik nr 3: Miły gość z którym można pograć na arence. Użytkownik nr 4: Senior jest mega w porządku, wyrozumiałą i zabawną osobą. Zawsze chętnie pomoże, o czym miałam okazję się przekonać, za bliskich skoczy w ogień, nieraz wiele ryzykując. Użytkownik nr 5: Dobrze go nie znam, ale wydaje się miły. Użytkownik nr 6: Złoty człowiek, sumienny i mega koleżeński. Szef totalny. Użytkownik nr 7: Nie znam za bardzo, ale wydaje się być w porządku. Użytkownik nr 8: Fajny gość, miły, szanowny, z dystansem itp. Użytkownik nr 9: Nie znam chłopa, ale myślę że jest spoko Użytkownik nr 10: Ambitny - Bierze pod swoje skrzydła coraz więcej serwerów. Może MA niedługo? Użytkownik nr 11: Uważam, iż jest to bardzo spoko chłopem z dobrym poczuciem humoru oraz spełniający w pełni swoją rolę. 2. Myślisz, że jest dobrym adminem? Użytkownik nr 1: Kiedy przebywałem na serwerze z nim, to bardzo dobrze wypełniał rolę admina. Użytkownik nr 2: Mimo swoich urlopów spełnia swoje zadanie Użytkownik nr 3: Oczywiście, ładnie się sprawuje na tej posadzie. Użytkownik nr 4: Zawsze dobrze wypełnia swoje obowiązki, bez prolemu poświęca swój czas, gdy ktoś go poprosi. Użytkownik nr 5: Na stanowisku jest już kawał czasu więc wydaje mi się, że Tak. Użytkownik nr 6: Pytasz, oczywiście że tak. Użytkownik nr 7: Raczej tak. Użytkownik nr 8: Owszem że dobry admin! Użytkownik nr 9: Myślę że tak choć już rzadko gram na arenach. Użytkownik nr 10: Jego twarda ręka działa, to najważniejsze. Użytkownik nr 11: Owszem można rzecz iż w top 1-2 adminów. 3. Czego chciałbyś/chciałabyś dowiedzieć się o @ Senior_1337 ? Użytkownik nr 1: Jakiej jest orientacji? Użytkownik nr 2: Kiedy na stałe w Polsce i kiedy ten lapek xD Użytkownik nr 3: Ile w łapie? Użytkownik nr 4: Chciałabym bardziej zobaczyć co się kryje za tą maską śmieszka. Użytkownik nr 5: Czy ma jakieś zwierzęta domowe? Użytkownik nr 6: Jaką furą się porusza? Użytkownik nr 7: Nie ma takiej rzeczy. Użytkownik nr 8: Jak długo jest w randze administrator? Użytkownik nr 9: Czy woli pieseły czy koteły? Użytkownik nr 10: Jaką ma rangę faceit? Użytkownik nr 11: Jaki rozmiar skarpetek nosi? 4. Czy chciałbyś/chciałabyś przekazać mu coś anonimowo? Użytkownik nr 1: ---- Użytkownik nr 2: Nie zmieniaj się i idź przed siebie. Użytkownik nr 3: Po burzy zawsze wychodzi słońce, pozdrawiam. Użytkownik nr 4: Nie poświęcaj siebie i swojego szczęścia, za tych co na to nie zasługują. Znaj swoją wartość i swojego czasu. Użytkownik nr 5: Głowa w betoniarce ; p Użytkownik nr 6: Dawaj do Płocka na kebaba jak nighto przyjedzie xD Użytkownik nr 7: Oby tak dalej :D Użytkownik nr 8: Mega gościem jesteś! Użytkownik nr 9: Pozdrowienia dla niego i całej rodzinki Użytkownik nr 10: Wykonujesz git swoją robotę, oby tak dalej. Użytkownik nr 11: Serdeczne pozdrowienia oraz buziaczki w czółko. Strzeż się! Być może następny w kolejce jesteś właśnie Ty! Link to comment Share on other sites More sharing options...
czak Posted January 7, 2023 V.I.P Donor Share Posted January 7, 2023 Dobra robota, nie znam jegomościa ;d 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senior_1337 Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 WoooooW ;D Z tego miejsca chciałbym wszystkim i za wszystko podziękować... Za wypowiedzi Za szczerość Osobą które lepiej mnie znają, za to że siedzą z takim zgredem jak ja Całej ekipie Aren - Jesteście najlepsi! Całej ekipie #OM4 - Za atmosferę... Zasze przyjazna jak i śmieszkowata Całej ekipie TS i DC - Co, jak co... Ale to tam dużo siedzę Specjalne podziękowania dla @ dbk za pracę również, wpadnij czasem pogadać :D Czas na Katujemy spędza mi się z wszystkim dobrze i miło! Oby jak najdłużej razem! 7 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts