Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: mateuszbb

Nick admina karającego: czesiek+panpukawka

Data/Mapa: 14:30 | 03/01/2023

SteamID: STEAM_1:0:628409852

Serwer (mod): Arena 1v1

Opis sytuacji: [czesiek: grałem sobie puściłem fragment znanej i smiesznej piosenki skribidu dop dop yes yes dosłownie 5 sek, dostałem ostrzezenie wyłączyłem i nagle mute w sekundę.] [Panpukawka: napisałem na czacie unmute panpukawka daj, dostałem mute na 120m] proszę o zdjęcie kary :/

• Lubię to! 2
  • Haha 1
Opublikowano

Witam!

Podczas gierki gracz mateuszbb puszczał muzykę na serwerze, dostał ostrzeżenie od psychopaty, na chwilę muzyka ucichła i za chwilę ponownie ją puścił. Dostał za to muta na 60 minut. Od razu po mucie zaczał spamować na chatcie o ub. Na serwer akurat wbił Pukawa, tymczasem gracz mateuszbb zaczął spamować wiadomości typu "Pukawka daj unmute". Dostal za to gaga na 120 minut. Chciałbym dodać, że w międzyczasie niejednokrotnie zwracaliśmy mu uwagę, że jak chce się odwołac to ma od tego forum.

• Lubię to! 3
  • Zasłużony
Opublikowano

Kara w zupełności słuszna nie stosujesz się do poleceń admina, jak i moich, gdy Ci zwracaliśmy uwagę. Pomyśl na przyszłość nad tym, co robisz. Następnym razem kara będzie surowsza. @  Vanilla.

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.