Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: mateuszbb

Nick admina banującego: Paolo1169

Data/Mapa:  22:49 | 01/01/2022 

SteamID: STEAM_1:0:628409852

Serwer (mod):      Arena 1v1                         

Opis sytuacji: grałem sobie jak zawsze dzien jak codzien, aż nagle dostałem bana za wchodzenie na dach na mapie której nazwy nie pamietam, nie wiedziałem ze nie można wchodzić, nie jest to jakaś straszna rzecz którą ja zrobiłem więc ten ban trochę za ostry, myślę że ze kick lub info ze nie można była by słuszna, i apelację też piszę bo lubię ten serwer i czekając za taką akcję będzie mi się mega nudziło, proszę o unbana i pozdrawiam!

• Haha 1
Opublikowano

Witam serdecznie!

Podczas rutynowej kontroli graczy natknąłem się na gracza mateuszbb który podczas walki wchodził na dach.

Zwróciłem mu uwagę na wiadomości prywatnej lecz jego odpowiedzą niejako było ponowne złamanie punktu w regulaminie na co moja reakcja była natychmiastowa i słuszna.

• Lubię to! 4
  • Zasłużony
Opublikowano
  • 2.10 Zakazane jest wchodzenie na tekstury przy użycia Double-Jump'a lub bez (Upomnienie | Kick | Ban 10 - 1440min.)

Ban jak najbardziej słuszny. Dodatkowo niedawno składałeś podanie na admina i napisałeś, że zapoznałeś się z taryfikatorem. Admin upomniał Cię we wiadomości prywatnej i do tego się nie zastosowałeś. Niech to będzie nauczka dla Ciebie na przyszłość praktycznie cały czas admini na mapie banana informują graczy o tym punkcie regulaminu. Ban zostaje.

• Lubię to! 4
  • KAT 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.