Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Kiedro

odwolanie od bana (to jakas pomylka prosze pana)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Kiedro® ツ

Nick admina banującego: k ejmaN.

Data/Mapa:  de_mirage 15:20 | 28/12/2022

SteamID: STEAM_1:0:737275528

Serwer (mod):  mirage #2                             

Opis sytuacji: poszedłem sobie afk poniewaz byłem głodny wiec poszedłem sobie coś zjeść dobrego amu, i jak se wróciłem po jakis 15min moooooże 20 moim oczą ukazał sie komunikat iż zosatałem zbanowany, po przejsciu na strone katujemy oraz zgłebieniu tematu okazało sie iż dostałem bana z powodu "aktywnego bana" nigdy nie gralem na innym koncie na katujemy ani nigdy nie dostałem u was perma. Prosił bym o odbanowanie ponieważ uważam tego bana za niesłusznego oczywiscie i licze ze moje odwolanie zostanie pozytywnie rozpatrzone. Pozdrawiam wraz z rodzinka i kochajmy sie wszyscy

malutki edit, okazuje się że jendak dostałem kiedys perma od valve anticheata na jakims randomowym koncie, przyznaje sie bez bicia bylem mlody i glupi pobvralem jakies byle gowno (widac chyba po tym ze dostalem bana z serwera z automatu XD i to chyba po samej rozgrzewce bo tak mi celownik latal na glowki) od tamtego czasu jestem czysty niczym łza i stwierdzilem ze wole grac bez tego gowna, zreszta nie gram jakos super dobrze a moje fragi na mirage #2 to przewaznie rush albo jakies zwyczajne, nie strzelam nie wiaodmo jakich głów itd, mozna przesledzic smialo moje demka kazde po kolei. Gram czysto i tak wole, z reka na sercu. Jedyne co mi pozsotaje to przeprosic za bycie młodym i głupim kiedys i prosic o wybaczenie za ten niecny czyn.  

• Lubię to! 1
  • KAT 1
  • Haha 5
  • Legenda
Opublikowano

Przyznałeś się, że do aktywnego bana na poprzednim koncie które zostało słusznie zbanowane = Ban nie zostaje zmieniony, każdego traktujemy tak samo.

• Lubię to! 6
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.