Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: lilworm
Imię: Marta
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/lilworm/145.239.237.170:27015/
Doświadczenie w adminowaniu: Miałam admina na ****** przez jakiś rok, ale niestety administracja serwera tam nie była zbyt przyjazna więc zdecydowałam się odejść.
Znajomość sourcemoda [0/10]:  10/10 chyba że z wprawy wyszłam XD
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: no na pewno jestem w stanie dobić 5-10h tygodniowo 
Dlaczego Ty?:  Często gram w nocy, a z tego co zauważyłam mało adminów jest aktywnych o takich porach. Przydałaby się chociaż jedna taka osoba :)

Posiadasz mikrofon?: Tak
Kontakt: 

STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199036346804/

DISCORD: lilworm#0001
SID: STEAM_1:0:538040538

Posiadasz konto Prime?: Tak
Akceptujesz regulamin admina (link)?: Tak
Akceptujesz regulamin serwera (link)?: Tak

Zapoznałeś się z taryfikatorem kar (link)?: Tak

Titania  

Nie reklamuj innych sieci serwerów

• Lubię to! 5
  • KAT 2
  • Haha 1
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Na Nie

-Konto na forum oprócz podania tylko w celu złożenia skargi xD

-sprawiasz wrażenie aroganckiej osoby(typowy egotop)

Jeszcze wspomnę o bansie który nie jest czysty, pomijając bana od @  Senior_1337 otrzymałaś muta oraz gaga od @  Night0oo który jest właścicielem. Także no nie wiem, jeśli oni nie będą mieli z tym problemu to spoko, mogę się przychylić do twojego przyjęcia. 

Spoiler

image.thumb.png.8c54794b54c9aa624c68f66f514f28ad.png

+ aktywność

Kończąc, o ile zostaniesz przyjęta chciałbym zobaczyć jakiś nowo napisany plugin twojego wykonania skoro sourcemoda masz w małym palcu :)

Opublikowano

Na nie 

- konto na forum 

- nie podoba mi się jak zachowujesz się na serwerze(jakieś dziwne odzywki do innych graczy, randomowe wyzywanie jak przegrasz na arence)

+ znajomosc sourcemode(xD)

+ aktywność na serwerze

• Lubię to! 6
  • KAT 1
Opublikowano

Na Tak

+aktywna osoba, często spędza czas na naszym serwerze.

+doświadczona w roli administratora.

+przyda nam się osoba która będzie pilnować ciszy i spokoju w późnych godzinach wieczornych.

+aktywna na czacie głosowym.

-konto na forum.

-czasami padają z jej ust dość niestosowne teksty, wierze że to się jednak zmieni.

Myślę że jest dobrą kandydatką na administratora!

• Lubię to! 5
  • Donator
Opublikowano

Na Nie

+ Aktywność na serwerze

+ Doświadczenie 

- Konto na forum 

- Jesteś Dosyć Chamska i nie podobają mi się twoje wypowiedzi na czasie głosowym (często wyzywasz)

• Lubię to! 5
  • KAT 1
  • Inwestor
Opublikowano

na Nie!

Totalny brak kultury, miałem okazje zagrać z Tobą jeden MM który zakończył się dla Ciebie RageQuit'em, ponieważ nie potrafiłaś przyjąć do siebie wiadomości że sama możesz popełniać błędy podczas rozgrywki, gdy w tym samym czasie każdemu w drużynie je wypominałaś i zasłaniałaś się rangą. Kiedy wdaliśmy się w dyskusję drużynową, zaczął się Toxic Time z Twojej strony i to na dosyć grubą skale. Na samym serwerze byłem świadkiem podobnych zachowań z  Twojej strony i upomnienia nic nie dały, skończyło się BANem. 

- Top Ego
- Totalny brak kultury 

- Prowokujesz

Zgadzam się z @  Jakub_Tm

• Lubię to! 6
  • Haha 1
Opublikowano

Nie

Pograj dłużej

Rudzia   (edytowane)

Następnym razem pamiętaj o trzech argumentach. #pisemne

Edytowane przez Rudzia
  • Lubię to! 1
  • Haha 2
  • Uwielbiam 1
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.