Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:  Bella Poarch

Nick admina banującego: @ k ejmaN

Data/Mapa: mirage | 15:30 | 11/12/2022

SteamID: STEAM_1:0:495830739

Serwer (mod):    CSGO MIRAGE#2                     

Opis sytuacji:  Chciałbym wyjaśnić https://katujemy.eu/topic/66272-odwołanie-bella-porach/#comment-416607
                       Demko oglądałem w niedzielę i nie pamiętam już jakie akcje były w których czasach ale na pewno chciałbym sprostować minutę
                      27:35 - normalny skan przez pałac, na radarze widać latarke? dzięki której 1/3 strzałów przez pałac zostaje trafiony chodzi o to białe bo można zobaczyć w które miejsce się celuja, oprócz tego będąc w ct mając awp praktycznie nie ma rundy w której   bym tam nie skanował od strony bs'aimage.png.c86ceb41bfaf4454096ee2025f5e9c24.png

Co do skanów przez smoka - na serwerach społecznościowych nie gram jako spocuch tylko for fun nie czekam wcelowany tylko sobie próbuje i dość często to wychodzi zwłaszcza przy takiej ilości graczy. A strzał z konektora w under przez smoka nie jest niczym dziwnym przynajmniej dla mnie.

Sytuacja na midzie gdzie gosciu był za boxami nie pamiętam która minuta i też nie wiem o co chodzi. Celownik ustawiony na środku paczek oczekując na peek z którejś strony i flick shot.

"Można przyfarcić przez SG raz, dwa ale nie non stop" - własnie na tym demku przyfarciłem tylko dwa razy z czego strzał z konektora to zwykły strzał jak dla mnie i moje standardy, a strzał z bs na rampe zwykły fart

Na serwerze KD waha mi się w okolicach 1.10 co byłoby wstydem czitować. Mam prima i nie widzę celu żeby czitować na serwerach społecznościowych...

Chciałbym również dodać od siebie iż ja jestem świadom tego że nie czitowałem pomimo to dwie osoby które są odpowiedzialne za UnBan tak bardzo się mylą i osób takich jak ja jest na pewno więcej.

Asuna  

Następnym razem zgłoś post, by odwołać się od decyzji. Nie musisz pisać kolejnego tematu. 

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

bella1:

27:35 - XDXD chłop co celownik przenosi powoli na głowę +++b

Pierwsze widzę, żeby ktokolwiek skanował to miejsce, zwłaszcza w taki sposób, +b.

34:52 - nagle zachciało mu się pałacu przypilnować? + ta reakcja bardzo szybko jak na takiego gracza. Tutaj dałem czasówkę z tego względu, bo skacze czasami bez celu a w momentach, gdy jest model za dymnym, to sobie wali scopa x2. 

Smoke już wygasał, więc zaczął trzymać pozycję. -b

bella3: Ogółem, to nic ciekawego tutaj nie znalazłem. Jedna naciągana akcja, GOTV polagowane. 

6:30 - trochę demo polagowane, a reakcje nadzwyczajnie szybkie

Nie ma demka.

bella4:

52:04 - no natychmiastowa ta reakcja jest, model ledwo wychyla a ty już go zabiłeś XD +b

Strzał w miarę normalny, jest to gotv, więc model równie dobrze mógł być cały wystawiony. -b

52:21 - frag przez sg, co do poprzedniej reakcji to tutaj podejrzanie wygląda. Wcelowanie w niestandardowe miejsce i strzał.

Dziwne miejsce do skanowania, dodatkowo poprawianie pozycji i celownika. +b

53:55 - nie mogłeś wiedzieć, że jest po lewej stronie, na ct był evilzone, nie widział go, więc infa z radaru również nie miałeś. Mimo to przesuwasz celownik. Późniejszy duel również jest ciekawy, od razu wychodzisz na model. 

53:35* Widać od pasa w dół, -b.

55:39 - pewne wychylenie i instant strzał i oczywiście na tym samym demku. Takie +/-. Akcja podobna do 52:21.

W 55;39 również nic ciekawego nie zauważyłem. -b

56:10 do 56:40 - tutaj będzie interesująco, tylko popatrzcie jak porusza się terro za boxami/na zakręcie i jego reakcję na to. XD

W pierwszych duelach nic nie zauważyłem, natomiast dziwi mnie ciągłe trzymanie lewej strony, można to podciągnąć pod +-.

Demko średnio pod +-. Coś możesz mieć, ale pamiętaj, że prędzej czy później wpadniesz, nie da się skanować idealnie każdego smokea lub "nie popularnej" pozycji. 

• Lubię to! 1
  • KAT 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.