Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:  Bella Poarch

Nick admina banującego: @ k ejmaN

Data/Mapa: mirage | 15:30 | 11/12/2022

SteamID: STEAM_1:0:495830739

Serwer (mod):    CSGO MIRAGE#2                     

Opis sytuacji: No nie wiem co tu dużo pisać gram na serwerze od wczoraj czasami coś mi wyjdzie a czasami moje KD jest mniejsze niż 1 przez cała mapę. Nie wiem o co chodziło adminowi banującemu ...

Wycinek z konsoli:Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź Katujemy.eu aby poznać szczegóły.

Opublikowano

Zdaję sobie sprawę, że za te dema ciężko będzie zbanować, bo za szybko podjąłem decyzję. Po obejrzeniu tych akcji, które zrobił na serwerze, czuję niezdecydowanie i brak pewności, czy ban nadal się należy. Zostawiam do oceny reszcie. 

bella1:

• 27:35 - XDXD chłop co celownik przenosi powoli na głowę +++b
  • 34:52 - nagle zachciało mu się pałacu przypilnować? + ta reakcja bardzo szybko jak na takiego gracza. Tutaj dałem czasówkę z tego względu, bo skacze czasami bez celu a w momentach, gdy jest model za dymnym, to sobie wali scopa x2. 

bella3: Ogółem, to nic ciekawego tutaj nie znalazłem. Jedna naciągana akcja, GOTV polagowane. 

• 6:30 - trochę demo polagowane, a reakcje nadzwyczajnie szybkie

bella4:

• 52:04 - no natychmiastowa ta reakcja jest, model ledwo wychyla a ty już go zabiłeś XD +b
  • 52:21 - frag przez sg, co do poprzedniej reakcji to tutaj podejrzanie wygląda. Wcelowanie w niestandardowe miejsce i strzał.
  • 53:55 - nie mogłeś wiedzieć, że jest po lewej stronie, na ct był evilzone, nie widział go, więc infa z radaru również nie miałeś. Mimo to przesuwasz celownik. Późniejszy duel również jest ciekawy, od razu wychodzisz na model. 
  • 55:39 - pewne wychylenie i instant strzał i oczywiście na tym samym demku. Takie +/-. Akcja podobna do 52:21.
  • 56:10 do 56:40 - tutaj będzie interesująco, tylko popatrzcie jak porusza się terro za boxami/na zakręcie i jego reakcję na to. XD
Gość

Decyzja 48h

• Lubię to! 4
  • Katowicz
Opublikowano

bella 1

27:35 - Spalone +b

34:52 - Takie pół na pół, patrząc na całą rundę, możliwe. +/-b

bella 4

52:04 -+b

52:21 - +b jeszcze poprawia, nie ze tak o strzela w sg tylko jest poprawienie na model.

53:55 - dziwne zachowanie, zwłaszcza przy pałacach jakby wiedział że tam jest i strzela w sciane aby go wywabić. +/-b

55:39 - wcześniej tam patrzył i jakoś tak o nie strzelał, nagle instant strzał przez sg +b

56:10- 56:40 - Widać próbę krycia się, że niby nie wie a jednak w końcu go ma. Sama akcja +/-b patrząc pod resztę jego gry +b.

Dla mnie ban słuszny. Można przyfarcić przez SG raz, dwa ale nie non stop. Do tego wszechobecna wiedza o enemy.

Z moją decyzją możesz się nie zgodzić, wtedy obejrzy opiekun bądź właściciel serwera.

• KAT 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.