Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wzór:

1. Nick: ProGram

2. Imię: Kacper

3. Wiek: 16

4. Staż (podaj link do wszystkich profili GT, którymi grałeś na serwerze): Około 2h, mało więc nawet nie daję gt.

5. Doświadczenie w adminowaniu (jeśli byłeś administratorem, napisz o tym): Byłem już administratorem na innych serwerach.

6. Ile czasu możesz poświęcić tygodniowo na serwer?: 10-20h (zależy od szkoły)

7. Dlaczego Ty? (prosimy o dłuższą wypowiedź 2-3 zdania): Witam, ogólnie wróciłem po pół rocznej przerwie do cs'a, i od razu zacząłem grać u was na sewerze. Jestem bardzo pomocną i przyjazną osobą, chciałbym pomóc aktualnej administracji w utrzymaniu porządku na serwerze.

8. Konto PRIME (tak/nie):  Tak

9. Posiadasz mikrofon? (tak/nie): Tak

10. SID (SteamID): STEAM_0:1:538048205

11.Zaznajomiłeś się, oraz akceptujesz regulamin serwera, taryfikator? (tak/nie): Oczywiście że tak.

12. Kontakt: Steam

Titania  

Obowiązuje taki sam nick na forum jak i w grze > https://katujemy.eu/forum/8-zmiana-nicku/

ally  

Niw spełniasz wymagań.

• Haha 2
Opublikowano

Zacznijmy od twojego gt, które jest tutaj: gt

A teraz opinia:

- staż

- gt

- aktywność

- brak podania gt

I znalazłoby się jeszcze więcej, ale nawet praktycznie nie widziałem cię na serwerze.

Krótko mówiąc - po co składać podanie na serwerze, na którym się prawie nie grało? Aktualnie jestem za szybkim odrzuceniem. Pograj trochę więcej i wtedy spróbuj ponownie.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.