Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: mamasita

Nick admina banującego: kajoj

Data/Mapa: MIRAGE

SteamID: STEAM_0:1:656665148

Serwer (mod): ██★ MIRAGE #2 ★ ██ Katujemy.eu • 1...                           

Opis sytuacji: Pisze z pretensjami i to calkiem niemalymi dostalem bana za niby chitowanie a nic takiego nie robilem jestem czysty jak łuza admin ktury dal mi tego bana to jakis kompletny niedoswiadczony gracz ktory nigdy w rzyciu nie widzial czystego zawodnika, jestem niezadowolony z tego ze ktos taki jest na takim miejscu prosil bym o nalozenie sórowej kary na admina bo przez niego musialem zrobic sobie troche przerwy od komputera a to jest karygodne poniewaz niedłógo mam playoffy gram polprofesjonalnie w gre liga dosc znana i przez tego oto admiana nie moge cwiczyc i polepszac swojich umiejetnosci......!

dejmano  

Pisz poprawnie po polsku. Podkreśla Ci wyrazy na czerwono.

• Haha 2
  • Legenda
Opublikowano

IP  odwołania (zacenzuruje)

83.5.114.1*

W bansie na tym ip jest zbanowany ten SID - STEAM_1:1:118746715 czyli Twój main;

image.png

mamasita ma inne, tego ip nie ma na forum.

STEAM_1:1:118746715 , wszystkie ip z tego sida:

@ mihalek 83.31.41.10*

@ mihas 83.9.71.16*

Dodatkowo wbiłeś na serwer na aktywnym banie, chyba po to, żeby tylko zwyzywać i wylecieć na 1 dzień. 

image.png

@ Night0oo  @ PanPukawka  Możecie przedłużyć do perma - zalkochulik Odwołanie odrzucone, valve anticheat nas wyręczyło, widziałem aktywną blokadę na grę kilkadziesiąt minut temu. Ban na forum również siada za multikonto. 

• Lubię to! 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.