Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Soosiasty
Nick osoby na którą składasz skargę: MCK.
Opis sytuacji:  Odnośnie kwestii bana za rzekomą "prowokację" (nie dla mnie, piszę w ramach kolegi + sytuacja dotyczy też mnie)

po zadaniu pytania za co był ten ban, administrator odpowiada że nie poda argumentu i że to nie moja sprawa.

Niezmiernie dużo podejrzanych akcji + częste podawanie infa typu - z dupy, w dodatku konto ustawione na prywatne, bez odznak i z małą ilością pochwał wskazujące na świeżego gracza + odmowa podania konta faceit/main'a

( jest to maja opinia i spekulacja odnośnie cheatowania owego gracza, nie mniej jednak nie są to 100% dowody )      dodam ponadto że ów zawodnik posiada 3.0 kd na serwerze.    
SteamID oskarżonego:  STEAM_1:0:558252934
Data i czas zdarzenia:  bezpodstawny ban - 4.12.2022 ( ok. godz. 21 )   
Dowód (ss/demko):http://849102.node54.pukawka.pl/dem-de_mirage-1670180082-1670182726.zip

tak naprawdę na każdym demku z jego udziałem da się znaleźć dowody takie jak - zbyt wielka wiedza odnośnie położenia przeciwnika, zbyt dobry aim przy movemencie przeciętnego zawodnika

(mówię to jako osoba ze stażem w tej grze - 2k godzin)

Asuna   (edytowane)

Jeśli podejrzewasz kogoś o czity w grze - masz od tego specjalny dział - Zgłoś czitera -> https://katujemy.eu/forum/25-zglos-czitera/ !! 

Skargi piszemy w swoim imieniu, a nie kolegi!

Edytowane przez Asuna
Opublikowano

Po co piszesz skargę za swojego kolegę? Mowę mu odjęło? Internet odcięło? Rączki stracił w wypadku? 

Nie.

Skargę napisał i Twój post nie jest skargą, a zgłoszeniem cheatera. Jak już się we trzech namawiacie na dc (pomijam podpowiadanie w grze za co jest ban) to zróbcie to dobrze.

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Następnym razem niech kolega napisze post + widzę ze napisałeś juz skargę

////Zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.