Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
-=byku=-

Dziękuję wam, 3 majcie sie wasz -=byczek=- :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Więc tak piszę to po to aby się z wami pożegnać, było mi z wami znakomicie szczerze drugiego takiego forum nei znalazłem jak to z tak fajną atmosferą i znakomitymi uzytkownikami. Dziekuję wam że mogłem was poznać, że moglismy troszkę razem pograć bo denerwować sie i powyzywać od cziterków :D Nie będę wymieniał każdego z osobna bo t obez sensu dlatego piszę do wszytskich jesteście znakomitą ekipą na której mozna polegać (nie wszyscy). Za pewne wiecie dostałem bana na BL za niby moje "WH" stwierdzająć że 90% fgraczy co się wypowiedzieli twierdzili, że to była czysta gra, jednak dla jednego Pana który jest tutaj Adminem nie było i jego Kolegi jak sam to przedstawił w jednym poście (może ne dosłownie ale pisząc pewne zdanie) który jest sędzią na BL i dał werdykt do mojego demka uznając za spalone, jestem na 100% przekonany i nie tylko ja (nie będę wymieniał kto jeszcze), że to zasługa Pana GTX, ale to już mniejsza. Moim drugim powodem do odejscia jest to, że mam zycie prywatne, ajuz za parę miechów przychodzi na świat mój mały słodki byczek (nie wiem czy dziewczynka czy chłopiec) i czas zająć się moją kobietą i czasm reagować na jej zachcianki ;) proszę o odebranie mi rangi admina jak i UBTEAM, czasem wejde na forum popisać z wami starymi wyjadaczami i zagrać na serwerze :D

Żeby nie było jakiegoś gadania "o spada bo zbanowali" czy coś, nie widać czas skończyć z cs i zająć się zyciem prywatnym a dużo mam do poukładania. Raz jeszcze wam dziękuję :)

P.S sprzedaję Opla ktoś chętny pisać na PW jak wejdę odczytam :)

Pozdrawaim was bardzo serdecznie i dziekuję wam za ten czas, za czas co tak świetnie mi mijał :)

Wasz -=byczek=-

• Lubię to! 1
Opublikowano

Gdyby to był 1 kwietnia to bym się śmiał...Szkoda, że odchodzisz, ale jak sam powiedziałeś będziesz wpadał więc zapraszamy

• Lubię to! 1
Opublikowano

Byku ja ci mówię jeszcze raz to jest śmieszne co do Ciebie napisał :). Jeżeli dalej tak będzie m.in brak reakcji  administratorów na takie sytuacje to będzie więcej tego typu tematów. Nie żegnam się, tak jak ci na steam napisalem zobaczymy... 

Opublikowano

Trzymaj się mordko. Powodzonka w życiu prywatnym byłeś zajebistą mordeczką,  mam nadzieję ze jeszcze sobie pogadamy nie raz :d

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.