Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:sxabla

Nick admina karającego: kajoj

Data/Mapa:01/12/22

SteamID:STEAM_1:1:3144607

Serwer (mod): mirage#2

Opis sytuacji: Jakiś wojtek12a ktory z nami rozmawial i spiewal dostal muta wiec zaptyalem sie admina dlaczego go zmutowal i powiedzialem zeby mogl czasem przykmknac oko i zeby go odmutowal no ale co dal mi muta na 24h jak 1/3 serwera w ciagu 2h nie wiem admin nie powinien miec takiego przyslowiowego "kija w dupie" pozdrawiam

https://sb.katujemy.eu/index.php?p=commslist&advSearch=STEAM_1:1:3144607&advType=steamid&Submit

kejmaN.  

Nazwa tematu ma być adekwatna do posta. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Po pierwsze Wojtek z nikim nie rozmawiał, wszedł na serwer i zaczął puszczać muzykę. Upomniałem go. Jemu natomiast było mało i zaczął śpiewać do mikrofonu dziecięcym głosem.

Ty natomiast użalałeś się, że Ci gra laguje. Wytłumaczyłem Ci jasno, ze mi działa płynnie i to twój problem. Po drugiej mojej odpowiedzi na twój płacz napisałem żebym zamknął piz** bo kto pytał wiec dostałeś gaga za brak kultury. Widać nie spodobało Ci się to i zamiast napisać te odwołanie wolałeś siedzieć i komentować każdą moją decyzję i prowokować tym samym.

tak na szybko z mojej strony, jesli będzie trzeba to oczywiście logi mogę dorzucić. A co do mute, wystarczy odpalić demo i chwilke posłuchać i juz będzie wszystko jasne.

pozdrawiam, kajoj!

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

pisze o unmuta a nie a nie ungaga a jezeli prowokacja jest komentowanie twoich dzialan to popracuj nad soba bo widze ze twoje ego ucierpialo bo ci powiedzialem ze tez kiedys byles gnojem jak kazdy z nas i mozesz czasami odpusisc a nie zyc  w jakiejs chorej pogoni za banowaniem/mutowaniem kazdego bo od momentu jak wszedlem na serwer to chyba z 5osob polecialo

edit'jak mozna to prosze o skrocenie kary badz jej anulowanie

Titania  

Jeżeli chcesz coś dodać to edytuj poprzedni post! 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.