Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: PijaQu

Nick osoby, którą oskarżasz: Dlugutki

Powód skargi: Prowokacja

Opis sytuacji: Zabiłem go, popłakał się gimnazjalny pachołek mówiąc do mnie przez mikrofon śmieć XD Napisałem to samo tylko w formie tekstowej i dostałem gaga na dzien. No ogólnie smieszny i zenujący adminek który myśli ze może wszystko, a jedyne co może to tępić swoich koleżków w szkole :( Btw broni się ze gadałem z kimś na discordzie a nie ma dowodów (Jeśli to czytasz najpotężniejszy adminku to wiesz co ale w 2k22 istnieją inne komunikatory np. chat na steam, fb itd XD

Dowody:  Demko po drugiej połowie meczu :) 

Godzina i data zdarzenia: Przed chwila 19:40
Mapa: Only mirage

Dowody w formie screena/linku do zdjęcia itd. 

dejmano  

Pisząc skargę wypada się zachować odpowiednio, a najlepiej, żeby cały czas tak było. 

+1 za zbędne prowokacje. Wszystko można napisać z kulturą. 

• Haha 5
Opublikowano (edytowane)

Prawda, powiedziałem tak ale nie miałeś prawa się o tym dowiedzieć będąc w drużynie przeciwnej dowiedziałeś się tego od ziomeczka który był w przeciwnej drużynie a więc gadaliście na ts'ie lub discordzie średnio mnie to interesuje gdzie i w jaki sposób, można założyć, że podawaliście sobie info :)

Mute adekwatny do sytuacji , nie miałeś prawa wiedzieć co mówię będąc w przeciwnej drużynie  i zacząłeś sam wyzywać oraz prowokować. 

Rzuciłeś dużo więcej wyzwisk, prawdopodobnie po obejrzeniu demka doszukałbym się również campienia które jest zabronione.

Dowodów z twojej strony nie widzę a więc gag adekwatny, dziękuję.

Dodatkowo jeszcze tutaj lecą obrazy w moją strone :*

[EDIT] Dorzuciłbym dodatkowo bana na 7 dni za obrazę administacji, bo widać jak się zachowujesz nawet przy skardze :*

Edytowane przez DługutkiIsLove
ps
  • Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Ziomek to co jak jestem na serwerze to mam zablokowany kontakt jakikolwiek z kimś innym? Nie masz ani jednego dowodu ze podawaliśmy sobie info a wręcz pomówienia są fajne, ale fałszywe. Najprawdopodobniej nie zrozumiałeś ostatniego zdania, ale no cóż nie dziwie się :) Sprowokowałeś pierwszy i to jest powód napisania skargi bo z tego co mi się wydaje admin powinien dawać przykład a nie na odwrót. I jakie campienie? CO XD A po ct co mam robić? rushowac jeśli jest antyrush? Weź człowieku pomysl co ty w ogóle piszesz XD Zreszta demko pokaże kto pierwszy wyzwał i kto zaczął ogólnie cała kłótnie :) Pozdrawiam cieplutko kochany adminku.

Titania  

Zaraz poleci kolejny warn, jeżeli nie zaczniesz stosować się do panujących zasad. Chcesz coś dodać to edytuj poprzedni post

• Haha 5
  • Wrr 1
  • Donator
Opublikowano

A więc tak..

„Powód skargi: prowokacja” - Ty natomiast pisząc skargę również prowokowałeś i to z nadmiarem. Jeśli piszesz na kogoś skargę, to wypada zachować odrobinę kultury osobistej, a nie wbijać z tematem na forum jak na mordobicie pod pubem. Jedna wielka hipokryzja poleciała z Twojej strony - bez komentarza.

Druga sprawa to fakt podawania sobie info na serwerze. Zgodnie z tym podpunktem regulaminu serwera -> 3.3 Zakaz korzystania z komunikatorów głosowych w celu podawania informacji drużynie przeciwnej. Ban do 7 dni, jeśli podajesz sobie info ze znajomym grając na serwerze, a jesteście w przeciwnych drużynach - grozi to banem. A sytuacja, którą przytoczył @ DługutkiIsLove jest adekwatna do sytuacji w/w.

Podsumowując..

Swoim zachowaniem tylko utwierdzasz innych w przekonaniu, że Admin postąpił słusznie nadając bana na czat, bo jeśli nie potrafisz zachować kultury pisząc na kogoś skargę, który rzekomo również nie stosuje kultury osobistej, a jednak potem wychodzi szydło z worka - to ja nie widzę sensu w dalszej konwersacji na ten temat.

Dlatego z racji zaistniałej sytuacji przedłużam Ci gag'a na okres kolejnych 4 dni. Bana za podawanie sobie informacji w przeciwnych drużynach nie zastosuje, ponieważ nie ma wystarczających dowodów na ten czyn (są tylko przypuszczenia). Myślę, że temat został wyczerpany, także skargę uznaje za rozwiązaną.

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 1
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.