Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: ☁xDreams

Nick admina banującego: Clodie

Data/Mapa: 28.11.2022 mirage

SteamID:76561199433489836

Serwer (mod): no only mirage katujemy                              

Opis sytuacji: Ogolnie to gram se na serwerku jestem pałac widze na radarze ze ktos jest schody wychylam awp 3 typa nikogo nie trafilem wychylam z deaglem daje lucky flicka w glowe typowi po czym sie pytam clodie czemu mnie obserwuje odpisala mi "bo lecisz juz"  czy cos takiego i dostaje bana za wh

Opublikowano
21 minut temu, dbk napisał(a):

@ Clodie_god  24h na rozpiskę

co to znaczy na rozpiske ? wyjebalas mi bana za skill i nie wem co ci mam dalej napisac sprawdz mi komputer w takim razie jak sądzisz ze mam cheaty 

kejmaN.  

Admin ma prawo Ciebie zbanować, za każdego bana z powodem "Czitowanie", muszą rozpisywać dema. Poczekaj cierpliwie 24 godziny.

+1 ostrzeżenie za wulgaryzmy i prowokacje, następnym razem używaj opcji "Edytuj", by nie spamować w temacie, gdy masz coś do dodania. 

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
16 godzin temu, xDreams29 napisał(a):

Nie kompromituj się XD Jutro dostaniesz swoją wymarzoną rozpiske <3

Link do dema : https://597.gotv.pro/srv61291/auto0-20221128-220022-298440129-de_mirage-____Katujemy.eu_______ONLY_MIRAGE__6__128TR___FREEVIP_21-8__STICKERS___AGENTS___SVIP___SKINS___KNIFE___GLOVES___MVP___PL.dem.zip

4:30 | Zbyt dobrze podążał celownikiem przez ''ścianę'' gdy enemy zeskoczył z apartów, dziwnie wyglądało zabicie gracza ''Kangaroo''
7:55 | Mógł słyszeć lecz był za bardzo przekonany o enemy z pod okna
10:16| ? patrzył celownikiem przez schody i bardzo to widać
21:02| Wychodzi idealnie wcelowany
22:42| Gracz ''Sting" był na shifcie wiec nie miał  prawa o nim wiedzieć jednak było inaczej
21:10| Celował w gracza ''Groot'' jednak jasno widać że magicznym sposobem wie też o mnie
36:19| Skąd wiedział o mnie ? Siedział w pałacach i udaje ze nie jest w celowany w miejscówke obok drewna :D
39:55| Znowu idealnie wcelowany w głowe (coś nie wyszło)
40:45| ????? Chłop siedzi w oknie a nasz podejrzany jawnie wcelowuje się mu w głowę będąc w pałacach
45:15| Poraz kolejny wychodzi wcelowany daje heda i sie chowa

Najlepiej przeanalizujcie sobie całe demko bo widać że gość gra nieczysto i że coś tam nie gra. Podrawiam <3

Edytowane przez Clodie_god
Kazali mi
Titania  

I po co te prowokacje? Rozpiskę dodasz jako edycję tego posta. W innym przypadku poleci +1.

Gość

Decyzja 48h

• Lubię to! 1
Opublikowano

4:30 -b
7:55 -b
10:16 -b
21:02 -b
22:42 -b

21:10 tu totalnie nic nie ma, prawdopodobnie missclick przy wypisywaniu czasówek??
36:19 to samo co wyżej, w tym czasie był connect/schody a nie pałac...
39:55 -b
40:45 pierwsza dziwna akcja na całym demie, na 1/4 widać że jest wcelowany w schody, model w oknie to moim zdaniem czysty przypadek +/-
45:15 akcja na +b, z perspektywy całego dema (40 min) moim zdaniem zwykły random shot z deagle.

Wszedłeś na specta dopiero po 42:21, czyli de facto dałeś bana po obejrzeniu akcji z deaglem.

Co prawda nie jestem od oceniania pracy adminów, ale przestańcie banować nie sprawdzając ludzi. Marnujecie czas swój (rozpiska), mój (sprawdzenie) i graczy, którzy muszą czekać na decyzję.
@ Chumi @ Lexior @ MrVarnaz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.