Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Rodak

Szybka Rekrutacja na Admina [ZOMBIE+EXP] | [OFF]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wzór Rekrutacji:

Nick:
Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze? [[Tak | Nie]:
Czas spędzony na Serwerze Link do GT:
Link do steam (z grą CS 1.6):
Sprawny Mikrofon [Tak | Nie]:
Dlaczego Ty:
Coś o sobie:
Kontakt:
Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora Serwera i spełniasz je w 100%? [Tak | Nie]:

Wymagania & Informacje:

•     Obowiązkowa Skladka 5 zł - [ Przelew | Blik | PayPal | PaySafCard lub SMS 4,92 zł ]
  •     Przestrzeganie Regulaminu oraz banowanie graczy za jego łamanie!
  •     Skala znajomości AMXX: - [ >>>Skala znajomości AMXX <<< ]
  •     Znajomość Regulaminu Serwera - [ >>> Regulamin Zombie + EXP <<< ]
  •     Minimum 15 lat (Możliwe wyjątki)
  •     Przegrane minimum 10 Godzin na Serwerze
  •     Kultura Osobista
  •     Podania składamy pod Tematem!
  • Jeżeli Podanie zostanie odrzucone następne można złożyć  tydzień później (Nie zastosowanie się do tej Informacji   skutkuje  Automatycznym odrzuceniem Podania !)

Szybka Rekrutacja na Administratora Serwera Zamknięta.

Prosimy składać podania normalnie!

• Uwielbiam 1
Opublikowano
22 listopada 2022
  1. Nick: 1Fabian
    Doświadczenie z AMXX [1 | 10]: 8 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze? [[Tak | Nie]: Juz nie XD
    Link do steam (z grą CS 1.6): 76561198144548233 id
    Sprawny Mikrofon [Tak | Nie]: Tak
    Dlaczego Ty: Jestem w pełni wychillowanym człowiekiem spędzam dużo czasu na serverze i zarywam nocki na zm więc chce pilnować ludzi w nocy. Doświadczenia z amxx posiadam. Chcę pełnić miłego admina który jest w stanie rozwiązać każdą sprawę każdy spór między graczy. Będę na serverze codziennie i chcę się skupić na działaniu na nim jako administrator nie uważam się za osobę wybitną która będzie wiedziała wszystko od razu ale, chcę się nauczyć wszystkiego w jak najszybszym czasie. Chcę działać dobrze na serverze pokazywać się z dobrej strony być miły przy tym zachęcając ludzi do gry starając się budować miłą atmosferę. Wolny czas chcę spędzić na serverze :).
    Coś o sobie: Yo yo Jestem Fabian mam 17 lat. Uczę się jako Mechanik samochodowy lubię reperować autkai pograć w pilke siatkę i pozabijać zombiii. Mieszkam w okolicy Bałtyku.
    Kontakt: dc ts3 skype show up steam
    Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora Serwera i spełniasz je w 100%? [Tak | Nie]: w pyte tak
  2.  
Rodak  

Przyjmuję na okres próbny jednego miesiąca. Zgłoś się do mnie dzień, dwa przed startem, w celu odebrania uprawnień.

kejmaN.  

Podałeś GT z innego serwera, popraw to. 

• Dzięki 1
Opublikowano
Nick: Mario 
Doświadczenie z AMXX [1 | 10]:5
Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze? [[Tak | Nie]:nie
Czas spędzony na Serwerze Link do Gt: GameTracker.com : Player Page for Mario
Sprawny Mikrofon [Tak | Nie]: ta
Dlaczego Ty: Nowy serwer trzeba wspomóc szczególnie w pózniejszych porach Coś o sobie:z dystansem do siebie, kulturka, spokojny, z humorem (edytowane)

Rodak  

Przyjmuję na okres próbny jednego miesiąca. Zgłoś się do mnie dzień, dwa przed startem, w celu odebrania uprawnień.

• Dzięki 1
Opublikowano

Nick: Pudzian to Kox

Doświadczenie z AMXX [1 | 10]: 4

Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze? [[Tak | Nie]: Nie

Czas spędzony na Serwerze Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Pudzian%20to%20Kox/145.239.26.20:27030/

Link do steam (z grą CS 1.6): https://steamcommunity.com/profiles/76561198162944691/

Dlaczego Ty: Myślę, że jest póki co mało zgłoszeń, więc każda para rąk do pomocy się przyda

Coś o sobie: Witam, jestem Patryk chodzę to klasy maturalnej czyli teraz 4 liceum (teraz są 4 lata w liceum), mieszkam na totalnym zadupiu gdzie nie ma za bardzo co robić. Chodzę na siłownie dłuższy okres dlatego jest to praktycznie moje jedyne zajęcie, tak poza tym lubię pójść na łyżwy. Kiedyś grałem bardzo dużo w szachy, łącznie będzie z 13 lat i nawet parę razy coś udało mi się wygrać :D. W wolnym czasie lubię pograć w jakieś gierki, najczęściej gram w Heroes of Might and Magic III, Warzone 2.0 i oczywiście w cs 1.6 na zombie modzie. Kontakt: Gg, Steam czasami discord 

Obowiązkowa składka 5 zł -[ Przelew | Blik | PayPal | PaySafeCard lub SMS 4.92 zł]: Naturalnie

Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora Serwera i spełniasz je w 100%? [Tak | Nie]: Dam z Siebie wszystko

Rodak  

• Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Nick DarkBonzai nob.tm

Steam/NonSteam: STEAM_0:0:425058989

Mikrofon [Tak/Nie]: Tak

Znajomość AMXX [1-10]: 5 

Link do GT: https://www.gametracker.com/player/DarkBonzai nob.tm/145.239.26.20:27030/

Czy pełniłeś już role administratora na jakimś serwerze?: Pełniłem

Opowiedz coś o sobie: Witam, jestem Mariusz. Rzucam paki dla Falkena. Znajomy Dr.Dree

Dlaczego akurat ty?: Gram na zombie modach dosyć długo, mam duże doświadczenie, więc myślę, że nadałbym się do tej roli.

Jak znalazłeś się na naszym serwerze?: Dr.dree polecił

Rodak  

• Wow 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Nick: TARO
Doświadczenie z AMXX [1 | 10]: 5
Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze? [[Tak | Nie]: Nie
Link do steam (z grą CS 1.6):
https://steamcommunity.com/id/TARO-/
Dlaczego Ty: Chętnie przyczynię się do rozwoju serwera oraz utrzymania na nim porządku. Chciałbym bardziej poznać amxx od tej "głębszej" strony i liczę na drobną pomoc. Gdzieś w końcu trzeba zacząć
😆
Coś o sobie: Dystans +, Pomoc innym +, Chętny do pogrania i pogadania na chillu
Kontakt: DC
Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora Serwera i spełniasz je w 100%? [Tak | Nie]: Tak

Rodak  

• Wow 1
Opublikowano

Nick: Chilloout
Doświadczenie z AMXX [1 | 10]: 10
Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze? [[Tak | Nie]: nie
Czas spędzony na Serwerze Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Chilloout FiFka/145.239.26.20:27030/
Link do steam (z grą CS 1.6): stare konto posiane a na drugiego csa sie nie dorobiłem jeszcze
Sprawny Mikrofon [Tak | Nie]: no tak
Dlaczego Ty: byłem najlepszym adminem na cs-fifka zmexp
Coś o sobie: lubie czasem postrzelać w zombiaki
Kontakt: dc (edytowane)
Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora Serwera i spełniasz je w 100%? [Tak | Nie]: Oczywiście,  że tak

Rodak  

Opublikowano

Szybka rekrutacja zostaje zamknięta. Każde kolejne podanie będzie rozpatrywane w normalny sposób.

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.