Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:Estarossa

Nick admina banującego: rumuuun 

Data/Mapa: teraz fy_snow

SteamID:  STEAM_1:0:672309266

Serwer (mod):         401                      

Opis sytuacji:  wbiłem na serwer, zobaczyłem masnego wójta z którym gram na innym serwerze cod, powiedziałem mu żeby wbił tam i dostałem perma... Nie napisałem ani ip ani nazwy serwera jedynie 201 no kurde 

Wycinek z konsoli: Namawianie graczy do zmiany serwera 

Ps. Który podpunkt regulaminu opisuje ową sytuację za którą zostałem zbanowany? Nigdzie nie widzę że jest coś napisane o 'namawianiu graczy ' 

Kpina 

Ale w poważaniu mam co ty uważasz gdzie w regulaminie jest mowa o dawaniu perma za porównywanie serwerów ?  Jeśli chcesz reklamę to z przyjemnością będę siedział 24/7 na 401 i będę spamil ip wtedy sobie banuj za reklamę, a poza tym skoro wszyscy znają 201 ( twoje słowa ) więc co to za reklama po co "reklamować "coś co się już wie nie rozumiem 

Mało tego na temat administracji z 401 można książkę napisać , faworyzacja nieznajomość regulaminu , stosowanie regulaminu jak im się podoba tzn ' ja jestem czarna owca i nie mogę się odzywać bo za nic dostaje bany ' ktoś w obecności dwóch adminów wciska bind z reklamą i nic się nie dzieje zero reakcji a tu mi perma daje bo pisze do kolegi żeby wbił na 201 XD szok i niedowierzanie a to tylko czubek góry lodowej już nie wspominając o tym że za rączkę trzeba was prowadzić i pokazywać odpalonych bo byście i cały dzień siedzieli na tym spekcir i nic nie zauważyli 

Cytat: Tobie za to mógłbym zarzucić oprócz reklamowania innego serwera jeszcze namawianie graczy do zmiany serwera, nagminne przeklinanie, wyzywanie graczy itp. 

A to dobre bo też kilka osób ŁĄCZNIE z tobą też wyzywacie mnie lub innych ale TY jako admin jesteś bezkarny tak? Gościu jesteś tak samo winny jak ja :) 

• Bywalec
Opublikowano

Dobra się robi.

Zacznijmy od tego, że odkąd jestem na tym serwerze (Czyli od samego początku) to zawsze byłeś na Nim czarną owcą.

Potwierdzi to niemal każdy z Adminów Coda, Opiekun i Właściciel.

Niejednokrotnie dostawałeś bany za przeklinanie, wyzywanie itd. 

Ale dobra mniejsza o to.

Masz ludzi za głupich. Myślisz, że ludzie nie wiedzą co to znaczy jak napiszesz "201"?

Są 2 bardziej aktywne serwery cod mod i są to właśnie nasz i ten "201". 

Namawiałeś ludzi do pójścia tam na serwer dzisiaj na mapie fy_snow i na którejś poprzedniej. 

Demko jak będzie trzeba to rozpisze i zaznaczę Twoje wypowiedzi. 

Chętnie zobaczę jak @ Tery zareaguje na to co pisałeś o tym serwerze. 

Wielokrotnie tłumaczyłem, że Tery jest na urlopie i jak wróci to wszystko wróci do normy ale oczywiście Ty swoje. 

Za reklamę innego serwera już jest perm. 

Tobie za to mógłbym zarzucić oprócz reklamowania innego serwera jeszcze namawianie graczy do zmiany serwera, nagminne przeklinanie, wyzywanie graczy itp. 

Chce z chłopakami utrzymać serwer w porządku i przykładam się do tego a Ty mi w tym przeszkadzasz bo opowiadasz na serwerze, że nic się tu nie dzieję i że tamten jest lepszy.  Ja nie potrzebuję takich osób na serwerze. Skoro tak bardzo się Tobie podoba tam to graj tam. 

Zamiast pisać jaki to nie jest ten serwer mogłeś zgłosić swoje żale na forum.

Jezeli któraś osobą z UbTeam będzie chciała żebym wstawił tutaj rozpiskę demka wraz z Twoimi wypocinami na czacie to chętnie to edytuje post i chętnie to zrobię. 

@edit

Nie ma problemu. Zaraz się tym zajmę.

Dziwne bo na hltv nie zapisują się wiadomości ale co można stwierdzić to.

Byla to mapa ta: http://865512.hltv2.pukawka.pl/hltv-2211081217-de_kabul-1667906220-1667907360.zip

A screen podsumowujący to podesłany przez ziomka z serwera gdy mnie nie było to: https://zapodaj.net/c68cc66483392.jpg.html

@edit2

Ja nie mam na imię każdy, więc nie porównuj mnie do innych. Zawsze chciałeś pokazać, że jesteś kimś ale każdy ma o Tobie odmienne zdanie. Niestety poniżając administrację w tym temacie wgl sobie nie pomagasz a wręcz pokazujesz to co najlepiej potrafisz. Ja się kłócić nie będę. Może administacja na drugim serwerze Tobie się bardziej spodoba. Tyle ode mnie. 

kejmaN.  

Mógłbyś wstawić screeny z dema w swojej wypowiedzi? Znacznie ułatwi to robotę Właścicielom, a dowody też by się przydały.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Logi:

StaryPijany -12:04:47- 'say' "na tym 201 to tylko mapy dobre nic wiecej"
Estarossa -12:04:51- 'say' "i klasy"
Estarossa -12:04:53- 'say' "i sa klany"
StaryPijany -12:04:57- 'say' "i nikt tam nie gra"
Estarossa -12:04:59- 'say' "to juz 3 rzeczy lepsze niz tu XD"

Estarossa -12:11:27- 'say' "jego matka daje i cala jego kurewska rodzina"

Estarossa -12:04:31- 'say' "stary penisie chodz na 201"

Estarossa -12:19:09- 'say' "zenek jak wrazenia na 201?"
ZENEK SZTACHETA -12:19:14- 'say' "gitara"
ZENEK SZTACHETA -12:19:21- 'say' "/sell"
Estarossa -12:19:24- 'say' "lepszy niz 401 nie?"
Estarossa -12:19:32- 'say' "jeden minus to malo ludzi"

Podsumowanie:

Narzekanie na serwer , zachęcanie innych do grania na konkurencji. 

1. Zakaz reklamowania innych sieci, serwerów lub IP z wyjątkiem Katujemy.eu (ban permanentny).

Dowidzenia.

• Lubię to! 3
  • Premium
Opublikowano

Wybacz @ Tery  , że się wtrącę ale skoro mnie się czepia CAŁE FORUM O BYLE CO  to ja też będę się czepiał.

@ Łasica  jak byś sprawdził gościa od razu w amxbansie to byś nie musiał nas odznaczać w temacie bez potrzeby. 

Plus jeszcze sobie posta nabijać. ( Nic do ciebie nie mam i nie będę miał ) 

image.thumb.png.e03841916c7222e43d14585b094c3d94.png

@ dejmano  Nabijanie postów ? Regulamin forum? Dasz notatkę, czy warna. 

kejmaN.  

Co to w ogóle za zachowanie? Czepiasz się @ Łasica , KIEDY W BANSIE BYŁ TYLKO JEDEN BAN. Pierwszego bana dostał - 08. lis 2022 - 13:05:50. @ Łasica dodał post 08. lis 2022 - 13:39, więc nie było reszty banów. Nagle wchodzisz Ty i robisz syf. Kolejne bany dostał DOPIERO po 19, a dokładniej:

- drugi ban: 08. lis 2022 - 19:20:26

- trzeci ban: 08. lis 2022 - 19:24:06

- czwarty ban: 08. lis 2022 - 19:27:26

Sytuacja została wyjaśniona przez @ Tery -  08 lis 2022 - 17:13, więc o co masz teraz spinę, kolego? Ogarnij się gościu, bo sam nic nie sprawdzisz, a rzucasz się od razu. Łap screena, bo jeszcze powiesz, że wymyślam.

https://zapodaj.net/aea7b99aa4207.png.html

Asuna  

Prowokacje są zbędne. Ostatnie ostrzeżenie.

• Lubię to! 2
  • Wow 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.