Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w dniu dzisiejszym zbanowałem gracza z powodem czitowania. Standardowo przygotowałem się do rozpiski demka itp. Lecz zaczął dziać się problem którego nigdy nie miałem. A mianowicie podczas próby odpalenia demka za równo na Steamie jak i NS pod komendami Viewdemo oraz Playdemo. Demko odpala się i za chwile gaśnie i tak cały czas. 

W konsoli widnieje takie coś 

WARNING! Server::ParseStuffText: command is NULL.

Added 795 resources.

Received baseline with 75 entities.

Protocol Version 48, Spawn count 86 

%s

#Cstrike_Chat_AllDead

%s

%s

+ Do tego jakaś masa errorów związanych z modelami tak jak by mi serwer nie ładował jakiś modeli. Czy ktoś z was miał taki problem bo spotykam się z tym 1 raz do tej pory wszystko śmigało mi bez problemowo i mogłem oglądać demka kiedy tylko chciałem. 

Prosze o pilną pomoc

Opublikowano

Hmm no to tak:

1. Możesz mieć dwa foldery na dysku c  "Valve" i "Steam" i zamiast wrzucać je do "Steam" to zapewne wrzucasz do  "Valve"

2. Możliwość złych protokołów 48 nie pojdzie na 47. Ściągnij sobie cs 1.6 patch V23 !

Z tą dwójką nie pamiętam jak dokładnie było ale zapewne robisz błąd folderowy opisany w pkt 1.

Opublikowano

Hmm no to tak:

1. Możesz mieć dwa foldery na dysku c  "Valve" i "Steam" i zamiast wrzucać je do "Steam" to zapewne wrzucasz do  "Valve"

2. Możliwość złych protokołów 48 nie pojdzie na 47. Ściągnij sobie cs 1.6 patch V23 !

Z tą dwójką nie pamiętam jak dokładnie było ale zapewne robisz błąd folderowy opisany w pkt 1.

Steama mam zainstalowanego na Dysku D nie na C. Zawsze demka mam w folderze SteamApps > Common > Half Life > Cstrike nigdy nie w Valve.

2. Chodzi o to że właśnie mam patcha NS V23  bo jest to najlepszy patch i tam też nie działa dodatkowo patrzyłem na patchach V35 i V48. Nigdy tak nie miałem być może uszkodzenie laptopa którego nie miałem te 2 tygodnie coś zmieniło ??

Opublikowano

Jak UP też mam takie przypuszczenia

Opublikowano

Hmm no to tak:

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Nie wiem po czym takie wnioski wyciągnąłeś :>

Sprawdź może spójność gry, albo wejdz w folder comonn > half-life skasuj wszystko i pobierz na nowo cs'a.

PS. w cs'a normalnie możesz grać, tylko i wyłącznie po użyciu tych komend tak ci się dzieje ?

PS. z każdym demkiem masz taki problem, czy tylko z tym ? jaki to serwer ? Bo chyba problem wynikający z HLTV, tak mi się wydaje bynajmniej ;p

Opublikowano

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Nie wiem po czym takie wnioski wyciągnąłeś :>

Sprawdź może spójność gry, albo wejdz w folder comonn > half-life skasuj wszystko i pobierz na nowo cs'a.

PS. w cs'a normalnie możesz grać, tylko i wyłącznie po użyciu tych komend tak ci się dzieje ?

PS. z każdym demkiem masz taki problem, czy tylko z tym ? jaki to serwer ? Bo chyba problem wynikający z HLTV, tak mi się wydaje bynajmniej ;p

Grać mogę normalnie w CS na steamie tylko mam problemy z społecznością SHIFT +  TAB nie działają, a także F12 do robienia screenówreszta działa normalnie.

2. Demka działały mi zawsze normalnie a problem mam od powrotu z laptopemz  naprawy żadne demko mi nie działa.

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Problem rozwiązany !

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.