MCK. Posted October 28, 2022 Share Posted October 28, 2022 Nick z serwera: MCK. Imię: Michal Wiek: 28 Steam ID: STEAM_1:0:558252934 Czas spędzony na serwerze (LINK - GT): 20h 53min Doświadczenie: gram w cs'a od prawie jego początków, od 2004r. Znajomość komend admina w skali 0-10: 5 Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Miałem tu już raz bana, ale zostałem odbanowany. Gram wieczorami i nigdy nie ma tu adminów. Irytują mnie dzieciaki i cwaniaki, nienawidzę idiotów XD Raczej jestem opanowany, nie wdaję się w pyskówki i niekończące się upominanie. Twarda ręka :) Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: 2-4h wieczorem kolo 20 Posiadasz sprawny mikrofon?: [ TAK / NIE ] tak Akceptacja regulaminu admina/serwera: [ TAK / NIE ] tak Kontakt: ? Konto Prime?: [ TAK / NIE ] nie Potrafię rozpisać demko: [ TAK / NIE ] bardzo dokladnie, w 1.6 banowalem na blacklist Składka (5zł miesięcznie)*: [ TAK / NIE ] nie Titania October 29, 2022 Obowiązuje taki sam nick na forum jak w grze! > https://katujemy.eu/forum/8-zmiana-nicku/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wika Posted October 28, 2022 Share Posted October 28, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts