Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Twój nick: nomak
Co wprowadzić?:
Proponuje zmniejszyć HP VIP'a z wartości 105 na wartość 103. Po terro nie ma lekko, gdyż na serwerze znajduję wielu utalentowanych snajperów, przez co nie da się zbytno walczyć o podstawowe pozycje po stronie tt. 

Uwaga podaję przykłady, przy których TT z AK nie ma żadnych szans obecnie zabić gracza z VIP dając pierwszy głowę z ak.

1. Strzał z pałacu do boxa w konektorze zabiera 104hp. Tutaj jest zbyt duże P2W, po dostaniu czachy chłop, tudzież kobieta powinna ponieść klęskę żywiołową.

2. Strzał z mida do okna. Peekując z paczek/ podestu mid przy zakręcie do okna zadajesz 104HP. Znowu po dostaniu czachy terrorysta powinien zyskać zatrważającą przewagę nad graczem CT, który powinien upaść na ziemie, a się to nie dzieje. 

3. Strzał z Gali na fireboxy i odwrotnie. 104 a czasami nawet 103 hp, jeśli jeden z graczy jest na głęboko przy krótkiej. 

4. Strzał z rampy na CT /za ticketem. Jesli peekniesz z rampy na ticket/ct gracza VIP to dostanie on 104hp, tutaj również powinien on umrzeć, tak zostało zaprojektowane AK żeby zabijać na 1 strzał w czache. 

5. Strzał z delpan(kran) na ladder. Podobna sytuacja jak wyżej. 

Proponuję dodanie VIP'a który będzie posiadał taką samą ilość punktów zdrowia jak na arenach, lub totanie zniwelować dodane punkty. W obecnej chwili rundy CT są troche łatwe, sam często dostaje 104 z ak i jest gitara mino że powinienem zrobić fikołka. 

• Lubię to! 8
  • Wow 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Jestem za, juz dawno mówiłem ze 105hp to za dużo mimo, że to ja jestem tym utalentowanym snajperem to czasami mi szkoda bić takiego nomaka który nie może mi dać rady bo zabiera mi tylko 104hp więc popieram propozycje. 

• Uwielbiam 1
  • 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.