Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Tłumaczyłem to już X razy dlaczego tak się dzieję, ale napisz raz jeszcze tym razem publicznie.

System notatek posiada te same funkcje jakie posiadaj poprzednik = Odświeża temat po nadaniu notki, aby był widoczny jako nowa zawartość.

image.png

W dziale "Problemy" są aktualnie trzy tematy, z czego najnowszą aktywnością poza omawianym tematem był "Problem blik płatność na portfel" 

Temat ten został przeze mnie zamknięty i został nadany mu prefiks "Rozwiązane"

Dodając zwykła notatkę bez jakiejkolwiek aktywności "Postowej" w nowym odrębnym temacie, system zawsze będzie odświeżać temat na podstawie notatki.

Stąd z poziomu forum przed działem głównym sklepu widnieje prefiks innego tematu na innym temacie. 

Owszem jest to problem/błąd, to nie ulega wątpliwości, niestety nie jest on w chwili obecnej możliwy do naprawy.

Posiadamy jak wspomniałem funkcję odświeżania tematów po nadaniu notatki, stąd właśnie takie problemy związane z prefiksem i jego wyświetlaniem.

Tej funkcji nie ma domyślnie w aplikacji notatek.

• Lubię to! 4
  • KAT 1
  • Haha 1
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.