Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Vanilla.

Podejrzany multihack dd2 #2

Rekomendowane odpowiedzi

• Katowicz
Opublikowano

Twój nick: VanillaSkyAvB.

Nick podejrzanego: WiteK

SteamID podejrzanego: STEAM_1:0:649585889

Rodzaj cheata: Multihack

Data/Mapa: 13.10.22 - de_dust2

Serwer (mod): dd2 #2

Dowody:

Moje demko najbardziej podejrzane  według mnie akcje:

Tak więc przez całą mapę biega na bh, specem od abh nigdy nie byłam, natomist dość nienaturalnie to wygląda, w ogóle nie widać jakby WSAD'em ktoś operował tylko jakby skrypt to robił jedynie spadochron co chwile włącza i się przyśpiesza dodatkowo.

https://www68.zippyshare.com/v/hy9x06Yp/file.html

16:50 (poczatek) - Zabija dwóch typów hs'ami strzelając praktycznie obok, celownik obok a pestki na łeb lecą.

18:35 - wybiega z trupa na b najpierw zerka w komin i nic, po sekundzie (gdzie jeszcze modelu nie widać, nie słychać) zatrzymuje się i idealnie wychyla  i one tap.  - spalone w uj

18:47 - oke zjeżdza ze skały, włącza E git, ale jakoś dziwnie popłynął

+ demko z HLTV -> po prostu całe do przejrzenia, gościu prawie 70 fragów miał przez 20 minut, jest to możliwe ale naprawdę momentami jego gra po prostu niewiarygodna, ss wstawił czyste ale ss to nic. Gracze z serwera też uważali, że on jest odpalony, dlatego proszę UBT o sprawdzenie.

http://811464.hltv2.pukawka.pl/hltv-2210131522-de_dust2-1665667320-1665668820.zip

Z góry dziękuję :)

Łasica  

48h.

• Lubię to! 5
  • Zasłużony
Opublikowano

16:50 (poczatek) - oba kille celownik przeciągnięty na model, dodatkowo HLTV ma lagi -b
18:35 - w 18:30 słychać enemy jak biegnie do komina. nie było go na widoku, to znaczy, że jest przy ścianie - zwykły kill -b
18:47 - nic nadzwyczajnego -b

Skakanie normalne.

Jedyne, co mogę dodać od siebie, to 20:50 - w smoke'u wszystko widzi (nawet ludzi za skrzynkami) i celownik za modelem. Tyle tylko, że to jego teammate. (???)

25:02 dziwna głowa, bo celownik w ogóle nie idzie na model, nawet po strzale

ale to za mało.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.