Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

proponuje aby dodać taki dział w informacjach o serwerze jakie mapki są wgrane aby gracze mogli zobaczyć i później móc nominować swoje ulubione lub rzadko grane mapki jak kto woli :)

oczywiście przydało by się to także na innych serwerach nie tylko na cod 801 (wiadomo że na dd2 nie trzeba :P)

taka moja mała sugestia ;) myślę że innym się spodoba

z poważaniem Varaug

Opublikowano

wydaje mi się to zbędne, każdy ma swój zestaw ulubionych map i nominuje je do vote..tyle w temacie

Opublikowano

wydaje mi się to zbędne, każdy ma swój zestaw ulubionych map i nominuje je do vote..tyle w temacie

moze i ma zestaw ulubionych map ale nie koniecznie musza być one na serwie a czasem dobrze jakaś rzadko grana mapke zagrać. nie każdy lubi ciągle na tych samych 4 mapach grać

Opublikowano

Co do twojej propozycji jestem na Tak. Chciałem zaproponować coś takiego samego ale bardziej rozbudowane. Chodzi mi o to, że w dziale Informacje znajdowałyby się wszystkie informacje dot. Map / Pluginów / Skinów IPT. 

Opublikowano

Z pluginem może być ciężko, bo to dodatkowe i niepotrzebne obciążenie serwera... ale temat można stworzyć :) 5 minut roboty. Jestem na tak.

Opublikowano

to jak będzie? da rade coś takiego zrobić? 4 dni już minęły od dodania postu, a żadnej informacji nie ma czy da się coś z tym zrobić.

widzę że większości pomysł się spodobał :)

• 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

Zaraz napisze temat w poddziale "Informacje".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.