Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: r1czi

Nick admina banującego: @ JeeF

Data/Mapa: mirage

SteamID: STEAM_1:1:613452199

Serwer (mod):  mirage #5          

Opis sytuacji: Dostałem bana za "haxy".

• Przykro mi 1
Opublikowano (edytowane)

// edit
da radę @ JeeF

Edytowane przez KyO
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Witam, bana nie dałem ci za nic...

7:40 wychodzisz z prefire na typa co jest na short nie slysząc ani nikt nie dał infa ( masz 230h bez prime )

13:48 byłeś na tikecie zszedłeś i tutaj też nikt infa nie podał od CT że kuchnie wyszli na plecy a ty wychylasz wcelowany i zabijasz i ta sama runda 13:55 widzialeś chłopa na tetrisie ale smoke był gdzieś na sait bo wyszedłeś na boxa gdy zeskoczył to nie mogłeś wiedzieć w jakim miejscu sie znajduje a dałeś mu głowe wiec bana nie masz za nic i znów to napisze 240h bez prime kogo chcesz oszukać mówić  że nic nie masz ?

P.S JeeF

• Wow 1
Opublikowano
38 minut temu, JeeF napisał:

Witam, bana nie dałem ci za nic...

7:40 wychodzisz z prefire na typa co jest na short nie slysząc ani nikt nie dał infa ( masz 230h bez prime )

13:48 byłeś na tikecie zszedłeś i tutaj też nikt infa nie podał od CT że kuchnie wyszli na plecy a ty wychylasz wcelowany i zabijasz i ta sama runda 13:55 widzialeś chłopa na tetrisie ale smoke był gdzieś na sait bo wyszedłeś na boxa gdy zeskoczył to nie mogłeś wiedzieć w jakim miejscu sie znajduje a dałeś mu głowe wiec bana nie masz za nic i znów to napisze 240h bez prime kogo chcesz oszukać mówić  że nic nie masz ?

P.S JeeF

Konto stricte pod fc, po co mi prime.

Druga sprawa, daj linka do demka bym sobie oglądnął. Chciałbym także zaznaczyć, że to społeczność, tutaj większość sytuacji przy ~13 graczach na serwerze jest losowa. Jeżeli 3 akcje przesądziły o twojej decyzji to trochę śmieszne. 

Tutaj masz linka do innych odwołań:

Dodam, że gram na tym koncie tylko wtedy gdy na mainie gra moja dziewczyna w simsy, lub któryś z członków rodziny w jakąś grę z mojej biblioteki. 

Titania  

Jeżeli chcesz coś dodać EDYTUJ swoją poprzednią wypowiedź. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.