Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Chudi

Odwołanie od bana - chudy 29.09.2022 22:02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: •○ ᴄʜᴜᴅʏ ○•

Nick admina banującego: smil3y

Data/Mapa: 29.09.2022  godz. 22:02 / de_mirage

SteamID: STEAM_1:1:479877809

Serwer (mod):  █★ Katujemy.eu ★ ONLY MIRAGE • 128TR ...  145.239.16.89:27015                            

Opis sytuacji: Witam, spotkała mnie dziś nieprzyjemna sytuacja gdyż dostałem permamentego bana za reklamowanie cheatow (XD). Zgadza się, wysłałem treść o zawartości możliwe że niepoprawnej aczkolwiek totalnie w żartach (śmiejąc się z innymi graczami że niby cheatuje) napisałem totalnie losową  rzecz wymyśloną na bieżąco, co smiley wziął za reklame cheatów. Strona którą wysłałem nawet nie istnieje (gdyż jak wspomnialem wymyśliłem ją sam) i uważam że zostałem niesłusznie zbanowany.
Jestem graczem katujemy od ponad 2 (a nawet prawie 3) lat, byłem administratorem katujemy dwukrotnie (nigdy nie sprawiałem żadnych problemów a "przełożeni" byli na pewno zadowoleni, odszedlem z powodu braku czasu). Dwa dni temu kupiłem VIPa na tydzien dlatego zależy mi na dość sprawnym (w miarę możliwości) rozpatrzeniu sprawy. Nie ukrywam że zawiodłem się na Smiley'm (choć pełnił swoje obowiązki uważam że ze względu na mój staż mógł chociaż zwrócić mi uwagę). Dodam, że nie dostałem bana od razu a dopiero po jakimś czasie dopiero gdy Ludek zwrócił uwagę żebym czegoś takiego nie wysyłał. Wysłałem to raz, i nie zamierzałem powtórzyć. Według mnie sytuacja jest jasna i liczę na odbanowanie. Pozdrawiam gorąco - Chudy :)

• Haha 4
Opublikowano

•○ ᴄʜᴜᴅʏ ○• : http://aimware.com/rus/cheats/counter-strike-global-offensive/aimwarev3.0/
 •○ ᴄʜᴜᴅʏ ○• : http://aimware.com/rus/cheats/counter-strike-global-offensive/aimwarev3.0/  
 •○ ᴄʜᴜᴅʏ ○• :  patrzcie teraaaa
wpisujesz w przegladarke Aimware.com wyskakuja na glownej stronie cheaty... 
za reklamowanie cheatow nie ma upomnien i jest perm ban 
to wszystko ode mnie dzieki 

image.png

• Lubię to! 9
Opublikowano

Link nie kieruje do niczego. Wpisując w google "cheaty csgo" też Ci wyskoczą linki do pobrania różnych programów.  Nie napisałem również, że zapraszam bądź polecam używanie czegokolwiek. Argument według mnie nielogiczny.  
A udostępnianie na forum prywatnych wiadomości to raczej mało dojrzałe zagranie. Pozdrawiam :)

Titania  

Jeżeli chcesz coś dodać EDYTUJ swoją pierwszą wypowiedź! #pisemne

• Haha 2
  • Zasłużony
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Jak napisałeś byłeś administratorem, dokładnie na OM#1. Biorąc to pod uwagę, takie odwołanie ani sytuacja nie powinny nawet zaistnieć, co to za administrator, który nie zna regulaminu (w tym wypadku dość poważnego punktu w nim). Jak dla mnie wymówka o tym, że nie prowadzi to do żadnych konkretnych cheatów, jest totalnie bezsensowna i zbędna tutaj. Po wpisaniu nawet nie połowy twojego „fake linku” wyskakuje co? cheaty.  Smil3y zachował się właściwie jak i wymierzył odpowiednią karę. To, że grasz tu 3 lata nie usprawiedliwia cię do bycia traktowanym inaczej niż np. osoba, która gra tydzień. A mało dojrzałe to są twoje odzywki do administratora za wykonywanie swoich obowiązków, oraz próba wyłudzenia bana po znajomości, ban zostaje.

• Lubię to! 6
  • Haha 1
  • Uwielbiam 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.