Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:wyciskatorsoczkuw3000

Nick admina banującego:oroczimaru

Data/Mapa:nie wiem 

SteamID:STEAM_0 : 0 : 431202029

Serwer (mod): cod mod 401                              

Opis sytuacji:wyszedłem z serwera, wracam po 30 minutach i ban za wh

Wycinek z konsoli:[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : wyciskatorsoczkuw3000 
[AMXBans] Powod : ' Wallhack ' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Katujemy.eu 
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 431202029 ' 
[AMXBans] Twoje IP : ' ' 
[AMXBans] =============================================== 

00:53:00 -  nie słyszał kroków? okej, ale zobacz chwilę przed sytuację, nie trafiłem do okna po czym zszedłem na dół sprawdziłem  prawo/lewo i wbiegłem do bs`a gdzie po prostu zobaczyłem gościa w momencie wejście na niego / -b
01:05:00 - aha, czyli mam rozumieć, że sety rozpisujemy z hltv, a nie pov? to dlatego ty widzisz coś czego ja nie xd;( -b
02:21:00 -ponownie co wyżej, sety z hltv?????????? -b
02:31:00 - ? słyszałem kroki, trudno w to uwierzyć co nie? -b
02:50:00 -  nie chcę być nie miły czy coś, ale rozpisywać takie rzeczy? -b
03:22:00 -  przeskok z hltv x3? XD co do skanowania to mój sojusznik tam wbiegł  po fraga więc skanowałem aby pomóc -b
03:38:00 - XD?????
03:54:00 - co ja tu niby miałem zrobić? lecieć nie potrzebnie na własnego spawna zamiast sprawdzić po prostu miejscówkę? aktualnie to śmiech na sali XD -b
04:37:00 - x4 sety z hltv -b
04:59:00 do 05:13 - xd? -b

ocene również pozostawiam ubt`kom, ale ogólnie to przyjemnego oglądania życzę XD

jezeli nie znasz sytuacji na tamtym codzie to nie zaczynaj tego tematu, a teraz czekam na werdykt od UBT ; )

nie wiem Tery co uważasz, ale ja nie chcę naprawdę bawić się w jakieś dziecinne sprzeczki w tej gierce, Gram tylko dla rozrywki, czitowanie w tej gierce co ma więcej lat niż ja nawet przyjemne nie jest. Twój serwer więc grają u Ciebie ludzie których chcesz i tyle. Tylko no nie fajnie by było, gdyby znowu miała sytuacja, że bez żadnej przyczyny wyrzuciłbyś mnie z serwerka, tyle ode mnie. Czekajmy na werdykt : )

Opublikowano

Dostałeś bana za latanie na wh, czego nie rozumiesz? nie pozwole Sobie na niszczenie serwera przez Osoby takie Ty, ogladałem Cie na mapie de_westwood i tylko się utwierdziłem w tym, że latasz na odpale po mimo tego , że udawałeś , że nie widzisz. Przez takie  osoby właśnie serwer zamiast iśc w góre to idzie w dół. Dziekuje dobranoc

Demko: 

http://865512.hltv2.pukawka.pl/hltv-2209291723-de_westwood-1664464980-1664466180.zip

Zaraz edytuje rozpiske.

00:53:00 - Nie slyszał kroków, a mimo to wiedział w którym miejscu stoi przeciwnik +b
01:05:00 - Wchodzi po drabince na dach po czym celownik leci odrazu w miejsce wychylenia przeciwnika +b
02:21:00 - przeskok na banie ?? +b
02:31:00 - ?
02:50:00 - Wchodzac po drabince celownik byl na scianie, po czym wyskakuje i wie gdzie jest przeciwnik, drugi frag tez z pupci, trzeci frag tez widac ze wiedzial gdzie stoi afker +b
03:22:00 - przeskok celownika na typa w hotelu , i skanowanie +/-
03:38:00 - kolejny raz wchodzi na drabine, po czym wychyla idealnie w miejsce wychylenia przeciwnika +b
03:54:00 - popis latania i wjazd w miejsce gdzie jest przeciwnik +/-
04:37:00 - dziwna bania +/-
04:59:00 do 05:13:00 - ulala tutaj to juz na pełnej lecisz ++++b

Nie chce mi się ropisywać dalej tego oszo**** mieliście czas żeby rozpisać , no ale cóż macie.

@ Łasica  miałes 2 dni żeby go ropisać, ale jak zwykle wolicie czekać na czasówki. To teraz dobrze oceń chociaż 

/edit

@ HNS`Y  Skoro taki cwany jestes to wytłumacz mi bana na konkurencji:

dostałeś ssy po czym wchodziłeś na ab.

/edit 2

@ HNS`Y Nawet jeśli dostaniesz to ub, to uwierz mi , że ja się nie patyczkuje z takimi osobami co myslą, że ich sie nie da rozpisać, bo mam już troche pojęcie 

z innych Sieci, więc jak uznam , że szkodzisz serwerowi to wylecisz na py** i tyle w temacie.

/edit 3

02:50:00 - Wchodzac po drabince celownik byl na scianie, po czym wyskakuje i wie gdzie jest przeciwnik, drugi frag tez z pupci, trzeci frag tez widac ze wiedzial gdzie stoi afker +b

nie powiesz mi , że wiedziałeś od początku gdzie stoi typ na afk po zeskoku na respa ct, pierdolisz głupoty typie i będziesz za to zweryfikowany.Nie nawidze takich osób co próbują sie bronić a nie potrafia, przyjmij to na klate ze nie potrafisz grać normalnie i idz na inną Sieć grać w ten sam sposób a nie gadasz bzdury ... zaraz powiesz , że na radarze go widziałeś na respie no takie rzeczy nie przejdą, zważywszy na to , że typ stał centralnie pod dachem gdzie nie miałeś prawa go widziec z góry więc przestań gadać głupoty i już nie pisz , że beka , miłego oglądania bo sam Siebie kompromitujesz.

Łasica  

Podaj czasówki z tego demka.

Łasica  

Cytat z regulaminu: "10. Jako admin musisz rozpisać podejrzane akcje, UBT później to zweryfikuje."

kejmaN.  

Regulamin obowiązuje każdego, wszyscy są równi. Nikt nie jest traktowany ulgowo.

Asuna  

Nie reklamuj innych sieci. Przejście przez bansa, żeby zobaczyć o jaką sieć chodzi jest łatwe. Usuwam link. 

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Haha 2
  • Zasłużony
Opublikowano

@ Tery  ban nadany wczoraj około 18, a Ty mówisz, że miałem 2 dni na rozpisanie? :> 

Zgodnie z regulaminem, bana rozpisuje admin banujący, a nie UBT. UBT ma ocenić podejrzane akcje według admina banującego, ewentualnie dorzucić jakieś swoje, jeśli takowe znajdzie.

Nie mów mi co mam robić, znam swoje obowiązki.

Do sedna:

http://865512.hltv2.pukawka.pl/hltv-2209291723-de_westwood-1664464980-1664466180.zip

00:53:00 - wszedł, zobaczył typa i zabił, -b
01:05:00 - standardowe miejsce do wyjścia enemy, -b
02:21:00 - celownik na głowie -b
02:31:00 - dokładnie w 2:31 jest normalny kill na gościu na dachu, a potem chłopy na dole tupią jak konie i ich najzwyczajniej w świecie słychać -b
02:50:00 - 1. kill wychodzi wcelowany (przez całe demko wychodzi tak tylko raz - akurat wtedy, jak stał tam enemy) - dla porównania ta sama akcja 12:22 i w ogóle tej miejscówki wtedy nie sprawdza +b, reszta nic
03:22:00 - przeskok taki +/-, do poprawki, że to HLTV
03:38:00 - już podczas wskakiwania (dokładnie w 3:41:32) widać było enemy - jeśli ktoś ma dobry refleks, to się zatrzyma i wceluje po wylądowaniu w niego i nie będzie sprawdzał wcześniej miejscówki po lewej za rogiem. Tutaj mimo wszystko +/-
03:54:00 - po prostu wskoczył sobie w miejscówkę i to nawet nie był wcelowany. -b
04:37:00 - leciutko celownik skacze w lewo po pierwszym strzale, ale pamiętajmy, że to HLTV +/-
04:59:00 do 05:13:00 - tutaj na +b na pewno ten kill na blisko - za szybko strzał i to wyjście...

ode mnie 
6:42 szybki refleks na gościa, którego praktycznie nie widać i podążanie za nim +b
7:36 wyczekanie i wcelowanie +b
8:33 tutaj też pewne wyjście i wcelowanie w enemy (ja wiem, że go widać), zamiast sprawdzenia miejscówek na górze +b
10:30 to samo +b
12:22 tutaj już w ogóle nie sprawdza miejscówek wskakując na dach (nie to, co w 2:50), bo wie, że nie ma nikogo na górze nigdzie. +b

Podsumowując - podejrzany gracz wychodzi wcelowany dokładnie w momentach, kiedy wie, że w danym miejscu (lub tuż obok) znajduje się enemy, a kiedy nikogo tam nie ma, to nawet nie sprawdza miejscówek. 

Co do przeskoków  - na tym demku ciężko cokolwiek ocenić.

Moim zdaniem demo spalone, resztę zostawiam @ k ejmaN

• Lubię to! 2
  • KAT 2
Opublikowano

00:53:00 - biegł po mapie i szukał ostatniego wroga, trafił po prostu na niego, nic dziwnego tutaj nie ma. -b
01:05:00 - kto grał westooda, to wie, ze najszybsze duele są właśnie na dachach z respa tt. Nic. -b
02:21:00 - na tym demku z hltv, jest ciężko to ocenić. +/-b
02:31:00 - słychać jak biegną, gdy jeszcze strzelał się w ctkiem na dachu. -b
02:50:00 - pierwszy frag normalny, robił strefy i zobaczyć ct, choć gdy obrócił się na dach po prawej stronie, gracz Verbi wchodził po drabinie na głośno przez 1 sekundę (u siebie podczas pojedynku wyciskatorasoczkuw z ct na silosie, ledwo słyszę jak wchodzi na dach) gdy nagle postanawia się obrócić na prawo, by zabić. Podczas lotu na respa ct, widzi dokładnie gdzie stoi afk. +b
03:22:00 - nie widzę tutaj żadnego przeskoku. -b
03:38:00 - tutaj już perfidne zatrzymał się, by zabić przeciwnika. +b
03:54:00 - kolega na swoja obronę napisał 

W dniu 29.09.2022 o 18:20, HNS`Y napisał:

co ja tu niby miałem zrobić? lecieć nie potrzebnie na własnego spawna zamiast sprawdzić po prostu miejscówkę?

gdy leci sobie ot tak na sheriffa, gdy jest tam jego teammate. Po czym zaczyna latać po mapie. :KEKW: +/- b
04:37:00 - nic. -b
04:59:00 do 05:13:00 - ten frag na blisko to akt desperacji, by wyciągnąć w tej rundzie jak najwięcej fragów, totalnie spalone, a Twoja obrona "xd" pokazuje, że nie wiesz co wymyślić w tej sytuacji. ++B.

---------------

3:43 - zaskakuje mnie to, ze tak szybko potrafisz dostrzegac wrogow. +/-b

9:53 - śmiem twierdzić, że tak szybko zauważyłeś prawie niewidoczny model i to, który był widoczny przez ułamek sekundy? +b

@ Łasica czasówki:

6:42 - grając z bronią na lewej ręce, miałbym problem z zauważeniem modelu + kroki kolegów z drużyny w większości czasówki, maskują wroga. +/- b
7:36 - dziwny moment na decyzję, żeby się zatrzymać i wcelować w bank. +b
8:33 - naciągane trochę, jest mało graczy. +/-b
10:30 - perfidne wychylenie na model. +b
12:22 - nie sprawdza miejscówek, bo wie, że nikogo tam nie ma. 

Zostajesz zbanowany, magiku. 

• Lubię to! 1
  • KAT 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.