Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część,

Zauważyłem że dmg i wytrzymałość się buguja 

Przykłady: 

Bijąc nowego gracza 1 lvl dmg w niego to +/- 60 w klatkę/nogi 

Bijąc 100lvla bije mu już po 30 góra 

Bijąc 250+ zdarza się że po 7-10 max 

@ Rumuuun  wczoraj morderca bił mi po 80 bez żadnego perku, początek rundy, gdy zabije tam dwie osoby ten dmg wskakuje do 100 ( jak to możliwe xD??? )

I teraz wytrzymałość gdy mam na fulla + kupuje boosta ze sklepu żadnej różnicy nie widać w zmianie obrażeń 

Wyprzedzając odpowiedzi typu  że ktoś ma wytrzymałość.

Otóż nikt nie daje wytrzymałości każdy hp/int/kondycja wytrzymałość jest na samym końcu bo i tak nie działa więc coś jest zbugowane 

• Haha 1
Opublikowano

Dołączę się nie będę pisał pierdylion postów nie działa plugin odnośnie "mała mapa" po wpisaniu jest głosowanie ale po wyborze mapy i przegłosowaniu mapa się nie zmienia 

• Haha 1
  • Bywalec
Opublikowano
W dniu 29.09.2022 o 12:00, Estarossa napisał:

Część,

Zauważyłem że dmg i wytrzymałość się buguja 

Przykłady: 

Bijąc nowego gracza 1 lvl dmg w niego to +/- 60 w klatkę/nogi 

Bijąc 100lvla bije mu już po 30 góra 

Bijąc 250+ zdarza się że po 7-10 max 

@ Rumuuun  wczoraj morderca bił mi po 80 bez żadnego perku, początek rundy, gdy zabije tam dwie osoby ten dmg wskakuje do 100 ( jak to możliwe xD??? )

I teraz wytrzymałość gdy mam na fulla + kupuje boosta ze sklepu żadnej różnicy nie widać w zmianie obrażeń 

Wyprzedzając odpowiedzi typu  że ktoś ma wytrzymałość.

Otóż nikt nie daje wytrzymałości każdy hp/int/kondycja wytrzymałość jest na samym końcu bo i tak nie działa więc coś jest zbugowane 

Mordo, Ja miałem prawą rękę i maks inty. Wytrzymałość działa chyba tylko na rakiety i na działko orbitalne. Ja nie spotkałem jeszcze się z tym żebym z famasa bił po 20-15. Wytrzymałość działa na perki takie jak dystanse i inne tego typu perki zadające obrażenia. Taka jest bynajmniej moja opinia. A po drugie i tak jesteś leszcz to będziesz bity po 80. 

Opublikowano

Sam jesteś leszcz xd 

Wtedy nie miałeś nic a i tak biles po 80, dziś miałem max wytrzymałość to revol z dystansami miał mnie na 3 strzały .. więc ta wytrzymałość g..no daje 

Titania  

Używaj opcji EDYTUJ jeżeli chcesz coś dodać #pisemne

Opublikowano

Nie wiem co jest 5, jutro zamierzam poswięcić po południu czas na naprawe serwera, resety. Na razie temat zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.