Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: .hi

Nick admina karającego: hentai girl

Data/Mapa: 09.26.22 21:25

SteamID: STEAM_1:1:544109332

Serwer (mod): only mirage#5

Opis sytuacji: hej dostałem gaga na 120 minut za "obraza" sytuacja wyglądała tak ze napisałem do jednego z graczy "KU*WOOOOOOOOOO" po czym od razu napisałem "żartowałem i przepraszam" ale wasz wybitny admin nie zwraca na to uwagi czy to jest napisane w żartobliwy sposób czy na serio. Bez żadnego ostrzeżenia po 5 sekundach jeb gag, nie powiem no szybki jest ale widzę ze ten człowiek dostał całkiem niedawno tą rangę i chyba ego urosło zbyt potężnie ze nie można napisać słowa na czacie. 

Opublikowano (edytowane)

Niestety czasami trzeba trzymac język za zębami wiem bo sam byłem graczem i dostawałem muty jeśli wiadomosc była by milsza niz "KURWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO" czyli naprzykład napisał bys smieciu albo cos w tym stylu i napisał ze cie poniosło i ze przepraszasz to muta byś nie dostał bo rozumiem sobie pozartowac ale taka wiadomosc jest nie dopuszczalna oczywiscie nie tylko z regulaminu ktory akceptujesz jeśli wchodzisz na serwer ale takze podam na przykład nowego gracza jeśli nowy gracz wbije i zobaczy na czacie ******************************************  i zobaczy ze admin nic z tym nie robi to uzna to za mało smieszne i zostanie zrobiona skarga za to ze nie wywiazuje sie z obowiązkow admina i zostanie taki nie smak ze na tym serwerze sa zli admini wiec podsumowując uważam ze mut jest sluszny i dostałes go zgodnie z regulaminem

jak to nie jest wyjasnienie sytuacji napisal ******* przeprosil i dostal muta co mam wiecej wyjasniac

Edytowane przez hentai girl
Titania   (edytowane)

To nadal nie jest wyjaśnienie! Edytuj swój post i wyjaśnij. 

/

Cenzuruj wulgaryzmy! 

Edytowane przez Titania
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.