Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Imię : Damian

Staż na forum : 72 dni 

Wiedza na temat serwera [0/10]: 10/10
Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 
Mam dyslekcję ale staram się pisać poprawnie, lecz czasami moja klawiatura mi na to nie pozwala. Chociaż podczas gry czy pisania z kimś zawsze patrzę na błędy. 

Serwer: Only DD2

Dlaczego ty? : Myślę że szansa mi się należy. Na sieci jestem od nie mal 3 miesięcy od tamtego czasu gram na naszym DD2.  Myślę że przede wszystkim jestem osobą miłą, kulturalną, pomocną. Sam posiadałem kiedyś serwer DD2 oraz byłem H@ owego moda na 2 sieciach których już nie ma, dzięki temu mam ogromną wiedzę na temat tego moda. Ostatnimi dniami nie było mnie z powodów wiadomych nie miałem laptopa ale teraz już wróciłem i w 100% pełnię swoją funkcję siedząc jeszcze wiecej niż wcześniej. Mam bardzo dużo czasu na grę na DD2 ponieważ nie mam admina nigdzie indziej więc mogę być tam prawie zawsze, aby pilnować porządku oraz swoich adminów.  Myślę że dając mi szansę na pewno się na mnie nie zawiedziecie od początku sieci walczę o dobro naszych serwerów reklamując je nie mal każdego dnia na Cssetti, a takze na serwerach counter Strike 1.6 co daje niesamowite efekty w ostatnich dniach. Będąc opiekunem starałbym się w 100% jeszcze bardziej rozreklamować swojego moda oraz dbać o dobro moich graczy. Zawsze odpowiadam na zadawane mi pytania i staram się udzielić pomocy, z racji tego że na forum siedze bardzo długo każdego dnia nie miałbym problemu z obserwowaniem swojej ekipy adminów. 

Wiem że Opiekun wymyka mi się z pod kontroli tak jak by mi nie był pisany. 

- Podanie na Oopiekuna FFA - Mimo przewagi został przyjęty Radio, ponieważ administracja przydzieliła mnie do ZM na którym zajmować się nie mogłem. 

- Radio zrezygnował z opiekuna, tym samym Play mi zaufał i dał opiekuna FFA, w ten sam dzień psuje mi się laptop wracam po 1,5 tygodnia, a opiekuna nie mogę mieć bo serwera nie ma. Po prostu mam peszka :D

Kontakt: GG: 26225987 / Steam : Mr_Danio | Katujemy.eu

Liczę na pozytywne rozpatrzenie. 

EDIT: Rydzyk na serwerze gram od 20 stycznia to ze GT pokazało ci 10 październik to znaczy tylko to ze byłem tam kiedyś przelotnie na chwilke zobaczyć serwer bo na sieci jeszcze nie byłem. + Podczas gry na serwerze nigdy nikogo nie obrażałem i nie wyzywałem chyba ze ze znajomymi przez mikro dla beki jak zawsze bo podczas gry emocje mnie nie ponoszą. 

Jeżeli chodzi o rozsądną ocenę adminów, zawsze oceniam rozsądnie nie patrząc na to czy jest to kolega czy koleżanka i każdy jest traktowany równo wobec mojej osoby. Ale ok szanuje twoje zdanie. 

Edytowane przez Mr_Danio
Opublikowano

Hm..nie spodziewałem się Twojej kandydatury, ale masz mniej obowiązków niż Radio i moim zdaniem będziesz najlepszym kandydatem

Jestem na Tak

-pomocny

-najlepiej reklamowałeś serwer

-jesteś zaangażowany w rozwój serwera

-najlepszy kandydat

Opublikowano

Jestem na tak:

+dobrze spełniasz się jako moderator

+-trochę za bardzo angażujesz się emocjonalnie w życie forum

+aktywny

+doświadczony

+w porządeczku mordencjusz :D

Opublikowano

Jestem Neutral z przewagą na NIE. 

Twój staż na serwerze jak od dnia 10 października to zaledwie 62 godziny. Jesteś osobą która daje się w łatwy sposób ponieść emocjom, co może skutkować w niezbyt rozsądnej ocenie Adminów. Twoim plusem jest staż oraz dobry w miarę kontakt z userami. Lecz ja osobiście nie widzę Ciebie w tej roli. 

Opublikowano

Na TAK

+Prawilna morda

+Ogarnięty

+Ogarnie te stanowiska

+Pomocny

+Lubiany

Opublikowano

Jestem Neutral z przewagą na NIE. 

Twój staż na serwerze jak od dnia 10 października to zaledwie 62 godziny. Jesteś osobą która daje się w łatwy sposób ponieść emocjom, co może skutkować w niezbyt rozsądnej ocenie Adminów. Twoim plusem jest staż oraz dobry w miarę kontakt z userami. Lecz ja osobiście nie widzę Ciebie w tej roli. 

Sam nawet mówiłeś Danio, że miałeś przerwę... 62h to trochę mało jak na opiekuna.

Mimo, iż masz już sporo obowiązków chcesz jeszcze więcej.

Jestem na nie, ponieważ myślę, że sobie jednak nie dasz rady z tym wszystkim. Nad serwerem dd2 trzeba trochę czasu poświęcać a jak już możesz zauważyć masz trochę spraw na głowie + oczywiście szkołę.

Opublikowano

Niedawno co "wróciłeś" - daj sobie trochę czasu. Dodatkowo jak koledzy napisali wyżej, aktywność taka sobie. Poza tym ponoć administratorzy mieli wobec Ciebie wielkie plany, po co Ci opiekun, jak od razu możesz zostać VA. Jestem na nie.

• Właściciel
Opublikowano

Podanie przyjęte.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.