Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:wyciskatorsoczkuw3000
Nick Admina: Rumuuun
SteamID:STEAM_0:0:431202029
Czas zdarzenia/data:teraz
Serwer (Mod):cod mod 401
Opis sytuacji: gram i ban
Link do bana w amxbans: https://serwerowe-bany.pl/ban_list.php
Link do SS'ów:https://megawrzuta.pl/download/0a5e5a3696d43d6cfc8e2392fcfcacc8.html

Łasica  

wstaw SSy z teraz, a nie sprzed 2 dni.

Opublikowano

wiem, pisałem to Teremu i nie miał z tym problemu, poniewaz 2 dni temu rumuun mi dal bana za ssy na 1 dzień, ban wygasł i dał mi dzisiaj perma bez robienia ssow, wiec to sa jedyne ssy ktore moge wstawic z tego serwera

• Bywalec
Opublikowano

To Ja teraz się tu wypowiem.

Jedno zasadnicze pytanie. Dlaczego nie wstawiłeś tych ssów w czasie trwania bana? 

Mogłeś się domyśleć, że mieliśmy mały problem z bansem i jakby tak bardzo Tobie zależało to byś zaraz po dostaniu bana wstawił te ssy. Dla mnie bardzo dziwne.

Krótki opis sytuacji:

Mieliśmy problem z bansem bo nie było opcji perma co zostało zgłoszone i naprawione.

Dostał bana na 1 dzień i myślałem, że łaskawie się pofatyguje z ssami żeby móc dalej grać ale najwidoczniej się koledze nie śpieszyło.

Dzisiaj dostałeś perma bo tamten ban wygasł a Ja czekałem na Twoje ssy. 

Opublikowano

Witam. Na moją prośbę gracz @ HNS`Y  Wstawił Ssy, ponieważ za pierwszym razem jak dostał mieliśmy problemy z banowaniem na codzie więc kazałem mu wstawic je teraz, a w tamtym momencie dostał bana na dzien przez to admin nie zauważył , więc tak to wygląda, tak jak osoba wyżej napisała dlaczego nie wstawił ssów wcześniej tylko teraz? czyzby przerobił je ?  @ HNS`Y wytłumacz dlaczego nie wstawiłeś tych ssów po banie tylko teraz informujesz mnie o tym zdarzeniu i sie pytasz czy masz wstawiać czy nie, to powinien być twój problem nie mój.

Opublikowano

Jeżeli ssy byłyby faktycznie przerobione to byłaby różnica w pomiarze/pojemności zdjęć oraz by zaszła zmiana w dacie modyfikacji zdjęcia, a tak to widać w dacie modyfikacji, ze jest to wszystko to samo,więc zdjęcia nie mogły być przerobione.Nie wstawiłem ssów od razu, ponieważ dostałem bana o dość późnej porze, więc postanowilem, ze wrzuce je nastepnego dnia.Niestety nastepnego dnia przez caly dzien w mojej okolicy nie było nigdzie prądu.

Vanilla.  

Edytuj temat jak chcesz coś dodać. +1 za spam

• Haha 1
Opublikowano

Na wstawienie SSów gracze mają 48 godzin, mogłeś je wrzucić nawet następnego dnia, lecz tego nie zrobiłeś. Nawet dzisiaj miałeś możliwość do godziny 21:15, a wolałeś grać na serwerze. Mogłeś zapomnieć o tym, każdemu się zdarza, a tej historyjki nie kupuję. Drugiej takiej szansy nie dostaniesz. Screeny czyste i wstawiłeś je przed czasem. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.