Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie do adminiów serwera dd2 oraz opiekunów.

Nie ma nic w regulaminie wspomnianego o tym, że jak zostaniesz zabity na początku rundy, zrobisz reconnect'a to możesz grać dalej jakby nigdy nic. Otóż spotkałem się z sytuacją gdy raz zrobiłem rc to admin @H.A.N zwrócił mi uwagę iż za takie coś dostaje się bana. Chciałbym uściślić kwestię banowania za rc, gdyż nawet sam @Pingwin 7 robił dziś rc jak go zabijałem i grał dalej.

Tak więc: za rc dostaje się bana czy nie?

Opublikowano

W regulaminie nie jest wspomniane nic na ten temat, ale będąc fair w stosunku do reszty graczy, reconnect powinien być karany.

Opublikowano

Clinic nawet jeśli powinien być karany to nie jest więc daruj sobie ..

Opublikowano

Moim zdaniem nie powinien być karany, ponieważ jest to tak jkakby sztuczka doświadczonych graczy nikomu nie przeszkadzajaca

Jaka sztuczka? :>

1f3e761398_padles__powstan_.jpg

Tę sztuczkę masz na myśli? Jak dla mnie to jest chamskie ze strony takowego gracza.

Padł, to niech odpoczywa :D 

Opublikowano

To nie jest zabronione i nie powinno być.. Znając życie potem będą nieprzyjemne sytuacje związane z banami, więc lepiej sobie to odpuścić.

Każdy kto to robi to ma swój "honor" i mi by było głupio z vipem co chwila recconectować i zabijać, gdy padnę. Każdy kto to robi po prostu leci jak najwięcej na rangi, topkę i ich nie zmienisz....

Opublikowano

Pingwin nie powinien być ukarany... dlaczego? Nie ma nic o tym w regulaminie.

Jednakże jestem za tym aby Dudnes dodał punkcik o rc :)  oczywiście karane banem. 

Opublikowano

Nooo mnie też denerwuje RC, a najczęściej chyba spotykam na tym Pingiwna xD padasz i tyle, czekasz na nową rundę. Powinien być wniesiony do regulaminu punkt z tym związany moim zdaniem 

Opublikowano

Ja też tak robię, czasami nie chce się czekać aż ta runda przeleci, zwłaszcza jak czekają z godzinę przed trupem... Najczęściej w TT jak zbloczy mnie jakiś kierowca czołgu T-55 # nubek jak stoję z awp i kukam ilu biegnie B :D

Opublikowano

Nie ma na to fixa, jest to po prostu dziura w grze i moim zdaniem najlepiej przyjąć, jakby to było celowo. Na większości sieci RC nie jest karane, tutaj też nie, bo niby czemu? Skoro Valve tą grę ulepszało jakieś 10 lat od jej premiery, to takiego czegoś by nie zauważyło?

Opublikowano

Jak dla mnie powinien być dodany punkt do regulaminu ze obowiązuje zakaz rc i tyle. Moim zdaniem jest to bezsensowne i dziecinne zachowanie jak ktoś po zgonie się odradza.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.