Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
martini

Gazetka Katujemy.eu | Podsumowanie miesiąca - Marzec

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

podsumowanie-miesiaca_54eed0495e723.png

pre_1427899454__wstep.png

Witajcie drogie Katy!  :)

Wraz z dołączeniem kilku pracowitych osób do redakcji, postanowiliśmy oddać w Wasze ręce pierwsze wydanie rozszerzonej wersji gazetki. Mamy cichą nadzieję, że przypadnie ona Wam do gustu, dlatego aby rozwiać nasze wątpliwości stworzyliśmy ankietę, którą widzicie powyżej. Każdy przemyślany głos jest dla nas ważny, dlatego prosimy o nieignorowanie tego sondażu. Jeżeli okaże się, że stara wersja bardziej Wam się podobała, będziemy w stanie do niej wrócić, jeżeli wyniki głosowania będą odwrotne, to będziemy stale próbowali ją upiększać graficznie jak i tekstowo.

Co nowego w tym wydaniu?

Między innymi wzbogaciliśmy gazetkę o takie poddziały jak pozdrowienia czy rozszerzyliśmy tematy związane z rozrywką. Zależy nam na integracji z czytelnikami, dlatego prosimy o pisanie propozycji co możemy jeszcze zmienić oraz wysyłanie nam prywatnych z radami jak i pozdrowieniami do gazetki.

Rzecz jasna wszystko jest na razie w fazie beta, dlatego nie ukrywamy, że te poddziały, które nie wykażą się specjalnym zainteresowaniem z Waszej strony zostaną pominięte w redagowaniu następnego wydania.

A tymczasem chcę Wam życzyć miłej lektury!

pre_1427899549__nowosci.png

W marcu mogliśmy zaobserwować dużo zmian, co sprawia, że nasza sieć rozwija się wyśmienicie. Do naszej wielkiej rodziny wstąpiło już ponad 2100 użytkowników, jest to wielka zasługa naszej wspaniałej administracji. Nastąpiło sporo zmian w szeregach, sporo osób awansowało na poszczególne stanowisko, nie obyło się też bez degradacji. Przejdzmy do wydarzeń, jakie nastąpiły w minionym miesiącu.

Warto zacząć od sprawy, o którą w tym miesiącu było najwięcej krzyku. Związana jest z byłym Vice Administratorem sieci - . Ze względu na brak poparcia ze strony użytkowników na jego działania został on zdegradowany do funkcji moderatora. Po kilku dniach przywrócono mu jednak czerwony kolor, mimo to znów spotkał się ze sprzeciwami ze strony graczy. @Dudnes widząc zaistniałą sytuację postanowił zdegradować go na stałe do rangi użytkownika. Tym samym zakończył swoją działalność na naszej sieci.

Nastąpiło również sporo zmian jeśli chodzi o serwery. W związku z tym, że serwery FFA i Zombie w głównej mierze były opłacane przez , wraz z jego odejściem postanowiono, że serwery zostaną usunięte. Stan serwerów nie cofnął się zaś do sześciu, tylko do siedmiu serwerów, ponieważ administracja wychodzi z planami otwarcia pierwszego serwera CS:GO na naszej sieci. Na pewno jest to słuszna decyzja, bowiem gra ta zyskuje coraz więcej zwolenników i myślę, że ma ich zdecydowanie więcej niż prehistoryczna 1.6.

Z naszych nieoficjalnych źródeł wynika również, że prawdopodobnie CoD 801 LVL zostanie zmieniony na CoDa 2001 LVL. Czy okaże się to prawdą? Zobaczymy niedługo.

Kolejną ciekawostką jest powstanie klanu AT - Alkoholic Team. Możliwe, iż będzie to wizytówka naszej sieci, bowiem początki są obiecujące. Mamy dość dużo obdarzonych umiejętnościami od natury graczy, którzy będą wkrótce walczyć o rywalizowanie z najlepszymi.

pre_1427899617__awanse_i_degradacje.png

W marcu mogliśmy zauważyć bardzo wiele pożegnań i degradacji. Jedni odchodzili, a drudzy zyskiwali nowe posady.
 został dwukrotnie zdegradowany ze stanowiska Vice Administratora. Za pierwszym razem został przeniesiony na stanowisko Moderatora, a za drugim razem został zdegradowany aż do Użytkownika! W ślady  poszedł , który zrezygnował z Właściciela SerweraUNBAN™Donatora. Temat z jego pożegnaniem możecie zobaczyć TUTAJ. Sami oceńcie jak ta dwójka Użytkowników przyczyniła się do rozwoju sieci.

Serwer Only DD2

- awansował 3 marca

@ToBiK - awansował 6 marca

@gtx - awansował 11 marca

@ZEDS DEAD BABY - awansował 11 marca

@Veq - awansował 25 marca

- awansował 27 marca

Serwer COD 301

- awansował 21 marca

Jaro!  :D - awansował 22 marca

Serwer BF2 MOD

- awansował 21 marca

- awansował 29 marca

Serwer COD 801

- awansował 23 marca

@never - awansował 23 marca

Serwer JailBreak

- awansował 7 marca

@CwaNiaK - awansował 11 marca

@NoFe4R - awansował 21 marca

Serwer Only DD2 CS:GO

@martini - awansował 30 marca

Forum

- awansował na moderatora 13 marca

@cLiNiC - awansował na moderatora 26 marca

@Bmkac - awansował na UBT 9 marca

- awansował na UBT 23 marca

@-=byku=- - awansował na UBT 22 marca

- awansował na UBT 22 marca

@Demo :) - awansował na opiekuna serwera BF2 22 marca

- awansował na opiekuna serwera COD 801LVL 6 marca

@Nesty - awansował na redaktora 15 marca

@Englo - awansował na redaktora 16 marca

@Bleteczka - awansował na redaktora 29 marca

- awansowała na redaktora 31 marca

- awansował na redaktora 22 marca

Rzecz jasna zachęcamy do składania podań na adminów serwerów oraz inne stanowiska.

pre_1427899832__pozdrowienia.png

Chciałbym pozdrowić mojego najlepszego kumpla jakim jest Play. Czuwa nade mną ognisto włosa mamusia, którą zawsze będę kochał :***** KC <3
Pamiętaj, że zawsze możesz na mnie liczyć! Drogie katy o was również nie zapomniałem! Pozdrawiam was gorąco!

@Englo

Pozdrawiam wszystkich, którzy czytają wywiady, gazetki i inne produkcje wytwarzane przez redaktorów. Liczymy na jeszcze większą aktywność z Waszej strony, trzymajcie taki poziom jaki trzymacie dotychczas  :D No i pozdrowienia dla wszystkich mordek (nie tych fałszywych) z całej sieci  :)

Redakcja Katujemy.eu
Pozdrawiamy całą administracje oraz graczy naszych serwerów! Dla nas zawsze będziecie najważniejsi  :)

Czekamy na wasze pozdrowienia, które ukażą się w następnym miesiącu.

Jeżeli dział nie będzie cieszyć się zainteresowaniem, zostanie usunięty. Dlatego liczymy na Waszą aktywność w tej sprawie  :)

pre_1427899925__rozrywka.png

Skill miesiąca!

Uwaga! Uwaga! Moje drogie katy! Razem z gazetką miesiąca mamy też najlepszego, bombowego oraz fenomenalnego gracza w grze cs 1.6! Wystarczy się od niego uczyć tak zadowalającego skilla ! Poniżej znajduję się próbka jego możliwości!
Udziela on lekcji tylko za 23,37 zł SMS miesięcznie. Cała redakcja poleca gorąco!

01560304021426740322.jpg

04217819367802006961.jpg

Święty aka DiaXoS

65883295026592129931.jpg

===============================================================

pre_1427900238__top.png

Najlepszy Administrator Forum: Dudnes
 Najlepszy Vice Administrator Forum: Ojciec
 Najlepszy Moderator: Mr_Danio
 Najlepszy UnBanTeam: Bmkac
 Najlepszy Opiekun Serwera: OJciEC RYdzYK
 Najlepszy Admin Serwera DD2: H.A.N
 Najlepszy Admin Serwera COD 301: DEeeoŚ
 Najlepszy Admin Serwera BF2: Demo
 Najlepszy Admin Serwera COD 801: DiaXos
 Najlepszy Admin Serwera JAILBREAK: OneShotOneKill
 Najlepszy Grafik: HVTXR
 Najlepszy Redaktor: ~RADIO~
 Najbardziej pomocny użytkownik: quzevsky
 Największy No-Life: Little.
 Największa fajtłapa forum: Aven
 Najbardziej lubiany gracz serwera:  OJciEC RYdzYK

pre_1427900282__dowcipy.png

Przyjechała teściowa i pyta zięcia:
- Co to było takie czarne na patelni? Ledwie co to doszorowałam!
- Powłoka teflonowa, mamo...

- Skarbie pójdziesz ze mną na siłownię?
- Mówisz, że jestem gruba?
- No dobra, jak nie chcesz…
- I do tego leniwa?
- Uspokój się Kochanie.
- Uważasz, że jestem histeryczką?
- Wiesz, że nie o to chodzi.
- Teraz, że przeinaczam prawdę?
- Nie, nie musisz ze mną nigdzie iść!
- Tak??? A dlaczego Ci tak zależy, żeby iść samemu?!

Wchodzi mały Jasio do kuchni i mówi:
- Mamo, jestem głodny.
- Słuchaj, to że sypiam z twoim ojcem nie znaczy, że jestem twoją mamą!
- To jak mam do ciebie mówić?
- Po prostu Andrzej!

pre_1427900312__cytat_miesiaca.png

"Nie ten umiera, co właśnie umiera,
Lecz ten, co żyjąc, w martwej kroczy chwale."
                                                                 Jacek Kaczmarski

pre_1427900346__zagdaka_miesiaca.png

Choć bez skrzydeł - pląsa,
choć bez głosu - wyje
choć bez zębów - kąsa,
zamrze, choć nie żyje.

Co to może być drogie Katy?

Noc jej nie czuje i nie widzą oczy
ucho nie słyszy, gdy bez ciała kroczy,
w dziurach zalega i ponad gwiazdami,
w wodnych głębinach i hen pod wzgórzami
pierwsza przychodzi i ostatnia mija,
kres niesie życiu i radość zabija.

Co to może być drogie Katy?

Kto pierwszy odgadnie powyższe zagadki zostanie odznaczony w następnym wydaniu gazetki.

Odpowiedzi zapisujecie niżej w komentarzach!

pre_1427900404__nagroda_darwina.png

Innymi słowy, nagroda za najgłupszy post miesiąca.

A dzisiejszym zwycięzcą jest nie kto inny jak @.:Tomek:.

zMZg.png

pre_1427900465__zakonczenie.png

Marcowe wydanie dobiega końca. Liczymy na to, że dacie radę przywiązać się do nowej gazetki. Czekamy na wszelakie opinie i wskazówki z Waszej strony. Szczerze mówiąc, mamy już kilka nowych pomysłów w zanadrzu, a możliwość ich zrealizowania zależy tylko od Was. Dlatego efektów spodziewajcie się w następnej odsłonie gazetki.

Dziękujemy za uwagę i życzymy wszystkim kolejnego miesiąca z Katujemy! Do usłyszenia  :)

=================================================================================================================================================================

Gazetka wykonana przez @Englo, , @Aven i @Bmkac(Treść) oraz @martini(Nagłówki graficzne)

Zapraszamy do komentowania!

• Lubię to! 11
Opublikowano

No, postaraliście się! Jedna z najlepszych gazetek jakie czytałem ;)

Opublikowano

Super, super i super :). Nie pozostaje nic zrobić jak dać plusika :D. Martini na prawdę dobra robota, dobrze rozegrane estetycznie :).

Opublikowano (edytowane)

Najlepsza gazetka jaka wyszła, dobra robota

Tomek wspaniały post dodał - nagroda zasłuzona

Diaxos - staty życiówka.

Będę pierwszy

1.Wiatr

2.Ciemność

Edytowane przez cLiNiC
Opublikowano

Myślałem, że mówiąc o nagłówkach wykonasz coś lepszego, no ale dobra... Zapomniałeś jeszcze w treści dodać Bmkaca i Avena, oni również dołożyli do tego swoją cegiełkę.

No i cieszę się, że ludziom podobają się nowe pomysły, mam nadzieję, że przy następnym wydaniu wymyślę coś jeszcze i będzie to wyglądało jeszcze lepiej.

PS. Tak jak napisałem we wstępie, skoro już zadeklarowałeś się wstawić tą gazetkę to mogłeś ankietę dodać :)

• Lubię to! 2
Opublikowano

Bardzo mi się podoba nowa odsłona miesięcznej gazetki, oby tak dalej panowie ;) Leci oczywiście + 

Opublikowano

Gazetka jest przeprowadzona bardzo fajne co mi się podoba. Oczywiście z mojej strony jak zawszę + dla autora tematu :D. Oby tak dalej panowie.

Odpowiedź: Wiatr ;)

Opublikowano

Gazetka MEGA ZAJEBISTA innych słów na to nie ma. Była to najlepsza gazetka jaką widziałem w życiu na sieci i czekam na więcej takich !

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Dziekujemy za gazetkę, oby więcej takich jak ta. ;)

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.