Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Goin Back 2 Ella

Nick admina banującego:Horazon

Data/Mapa: 6 18:18 | 06/09/2022, Mirage

SteamID:

STEAM_1:0:203643661

Serwer (mod):    ONLY MIRAGE                    

Opis sytuacji: no nw  przyszedlem sobie pograc 4fun po  dluzszej przerwie na  serwerze bo zawsze tu gralem i dostalem bana, nie wiem co mam napisac jeszcze XD demko se zobaczcie zwyczajnie i sami ocencie czy gram jakbym byl odj***any

Opublikowano

Od samego początku drugiego meczu zwróciłeś na siebie moją uwagę tym, że byłeś od razu zmutowany oraz bardzo często po chwili od startu rundy się zatrzymywałeś. Zazwyczaj nie szło ci zbyt dobrze, jednak od czasu do czasu miałeś swoje "przebłyski". Wydało mi się to dziwne i zacząłem cię sprawdzać. Chociaż na pierwszy rzut oka niektóre akcje wyglądały na jedynie trochę podejrzane, to sumarycznie podjąłem decyzję o zbanowaniu cię. Jak się okazało po obejrzeniu demka jest tego trochę więcej ...

PS. Musiałem przejrzeć sporo materiału i samych akcji też jest dużo, więc nie wszystkie czasówki są w 100% prawidłowe i co do części nie mam 100% pewności. Życzę przyjemnego weryfikowania ;)

Link do dema: DEMO 1
43:41 - szybki peek, jakby o nim wiedział
44:32 - 44:36 - najpierw celuje na przeciwników na rampie, potem na przeciwnika po prawej stronie boxów, potem szybko przekłada na przeciwnika po lewej stronie, który zaczął podchodzić i oddaje szybki strzał na tego po prawej (dość dziwne przycelowanie, strzał dość normalny)
47:17 - szybki tap
47:27 - machnął celownikiem, po czym dał headshota
49:26 - wychodzi wcelowany w schody i trafia przez ścianę podczas biegu
49:33 - był wcelowany w schody po czym machnął celownikiem na ct i trafił heada
49:35 - dalej był wcelowany w schody, ale usłyszał na fireboxach i momentalnie przeciągnął idealnie na głowę
49:43 - po kilku w ogóle nie celnych strzałach nagle trafił głowę
50:04 - trafił przeciwnika nie celując w niego (nwm czy to nie lag)

Link do dema: DEMO 2
04:47 - lekki aimbot
08:40 - strzał w biegu, przeciwnik dostał kiedy jeszcze celował w ścianę
11:28 - strzał przez smoke w miejscu, gdzie stał przeciwnik (nie siadło, bo był w biegu)
11:29 - perfekcyjny scan przez ścianę i smoke
19:40 - dwa szybkie perfekcyjne tapy
20:03 - szybki tap podczas peeknięcia
23:52 - bardzo dziwny szybki strzał w miejsce gdzie stał przeciwnik na pałacu, po którym się na chwilę zatrzymuje (hmmm???)
24:18 - znowu szybkie przecelowanie i strzał na ninję

Night0oo  

Decyzja do 48h

Opublikowano
6 minut temu, Horazon napisał:

Od samego początku drugiego meczu zwróciłeś na siebie moją uwagę tym, że byłeś od razu zmutowany oraz bardzo często po chwili od startu rundy się zatrzymywałeś. Zazwyczaj nie szło ci zbyt dobrze, jednak od czasu do czasu miałeś swoje "przebłyski". Wydało mi się to dziwne i zacząłem cię sprawdzać. Chociaż na pierwszy rzut oka niektóre akcje wyglądały na jedynie trochę podejrzane, to sumarycznie podjąłem decyzję o zbanowaniu cię. Jak się okazało po obejrzeniu demka jest tego trochę więcej ...

PS. Musiałem przejrzeć sporo materiału i samych akcji też jest dużo, więc nie wszystkie czasówki są w 100% prawidłowe i co do części nie mam 100% pewności. Życzę przyjemnego weryfikowania ;)

Link do dema: DEMO 1
43:41 - szybki peek, jakby o nim wiedział
44:32 - 44:36 - najpierw celuje na przeciwników na rampie, potem na przeciwnika po prawej stronie boxów, potem szybko przekłada na przeciwnika po lewej stronie, który zaczął podchodzić i oddaje szybki strzał na tego po prawej (dość dziwne przycelowanie, strzał dość normalny)
47:17 - szybki tap
47:27 - machnął celownikiem, po czym dał headshota
49:26 - wychodzi wcelowany w schody i trafia przez ścianę podczas biegu
49:33 - był wcelowany w schody po czym machnął celownikiem na ct i trafił heada
49:35 - dalej był wcelowany w schody, ale usłyszał na fireboxach i momentalnie przeciągnął idealnie na głowę
49:43 - po kilku w ogóle nie celnych strzałach nagle trafił głowę
50:04 - trafił przeciwnika nie celując w niego (nwm czy to nie lag)

Link do dema: DEMO 2
04:47 - lekki aimbot
08:40 - strzał w biegu, przeciwnik dostał kiedy jeszcze celował w ścianę
11:28 - strzał przez smoke w miejscu, gdzie stał przeciwnik (nie siadło, bo był w biegu)
11:29 - perfekcyjny scan przez ścianę i smoke
19:40 - dwa szybkie perfekcyjne tapy
20:03 - szybki tap podczas peeknięcia
23:52 - bardzo dziwny szybki strzał w miejsce gdzie stał przeciwnik na pałacu, po którym się na chwilę zatrzymuje (hmmm???)
24:18 - znowu szybkie przecelowanie i strzał na ninję

zatrzymywalem sie dlatego ze jadlem albo robilem lekcje i jednoczesnie gralem XD a te przyklady ktore podajesz w demko to juz wywnika z tego jak grasz, zachowujesz sie jakbys nigdy nie widzial zwyklyl akcji ktore kazdy robi normalnie tylko we mnie cos zauwazyles, bardzo zalosne to jak opisujesz przyklady z demka i po tym co ty piszesz zdaje mi sie ze siedzisz w jakims goldzie. 

Titania  

Nie spamuj i nie prowokuj! Jeżeli chcesz coś dodać EDYTUJ swoją poprzednią wypowiedź.

• Zasłużony
Opublikowano

43:41 - Czysto 
44:32 - 44:36 - Czysto sprawdzał pozycje 
47:17 - Czysto
47:27 - Czysto
49:26 - Czysto
49:33 - Czysto
49:35 - Czysto
49:43 - Czysto
50:04 - Lag demka więc tu nic nie dam 

04:47 - +/-
11:28 - Czysto zwykłe strzały 
11:29 - Czysto
19:40 - Czysto
20:03 - Czysto
23:52 - Ok to było w luj dziwne Spalone 
24:18 - Czysto

UB!

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.