Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick oskarżyciela: zymmu<3

Nick oskarżonego: dbk

IP lub SID oskarżonego: STEAM_0:0:43014864

Data i czas zdarzenia: 10:38 | 04/09/2022

Przebieg sytuacji: Pogrywałem sobie na serwerze arena 1v1 i wszystko szło wspaniale do czasu, gdy pewien gracz obraził mnie po tym jak go zabiłem i po chwili dopisał że "rushuje". Od razu do akcji przystąpił admin dbk, uciszył gracza obrażającego przy czym oglądał mój jeden pojedynek i postanowił dać mi bana za "rush". Gdzie biegałem jedynie po swojej połowie mapy. Proszę o obiektywne rozpatrzenie. Pozdrawiam zymmu

Dowody: 

Spoiler

image.png.76d6e16b15978ab021cc07dea81570f2.png

click akcja  click demko

Edytowane przez zymmu
  • Lubię to! 1
  • Haha 3
  • Zasłużony
Opublikowano

A więc tak to jest kolejna bezsensowa skarga 

1. Na demie odrazu wiać jak non stop rashujesz 13.50 , 14.19 przykładów jest mnóstwo.

2.Dbk wykazał się pełnym profesjonalizmem i nie ma podstaw aby go za cokolwiek karać

Skargę odrzucam 

Rudzia  

Gracz nie zgadza się z decyzją opiekuna. @ Karcok

• Lubię to! 5
Opublikowano

Witam,

Jako że skarga jest na mnie postanowiłem wrzucić do niej kilka istotnych faktów, których jeszcze nikt do tej pory nie podał.

Po pierwsze primo - rushowałeś praktycznie co rundę, nie musiałem być na ukrytym żeby to widzieć. Z tego miejsca mogę się przyznać, że powinienem od razu Cię zbanować, a jednak odpuściłem, bo:

1. Nikt nie zgłaszał.

2. Wiedziałem, że jesteś opiekunem innego serwera (może niekoniecznie znasz dobrze regulamin areny, nie chciałem robić Ci historii w bansie, który jest połączony, no bo jak wygląda opiekun z banem w kartotece...). Tutaj mój błąd, powinienem zareagować od razu.

Po drugie - najpierw piszesz do mnie na PW za co ban, po tym jak Ci grzecznie i kukturalnie odpisałem Ty postanowiłeś złożyć skargę. Trzeba mieć niezły tupet i być bezczelnym, żeby w ten sposób postępować, w szczególności że jest ona w 100% niesłuszna. W tym momencie sam sobie strzeliłeś w kolano - gdyby tej skargi nie było to pewnie nikt nie zauważyłby bana na 30min (tym bardziej, że napisałeś to już sporo czasu po wygaśnięciu bana, "dla zasady"... Szkoda, że "dla zasady" sam siebie wyjaśniłeś xD

I po trzecie primo ultimo - gracz, który Cię obraził dostał natychmiastowego gaga, nie minęła nawet minuta od tego co napisał do momentu knebla.

Myślałem, że jesteśmy jedną społecznością i powinniśmy się wspierać. Temat uważam w ogóle za niepotrzebny i nie ma co więcej rozdmuchiwać. Ban już dawno wygasł. Zapraszam na serwer - nie miej mi za złe, że wykonuję to, czego ode mnie sie wymaga ;)

Pozdro ;)

P.S. Pisane z telefonu, jeśli jednak będzie potrzeba rozpisania tych wszystkich akcji z rushem to edytuję post na prośbę opiekuna/własciciela.

A administracji dziękuję za możliwość wypowiedzi. ;)

• 1 rok później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.