uksio Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 SteamID: nie wyskakuje mi nic ciekawego na Non Steam :D Serwer: ★ COD MOD 401 LVL ★ Data i godzina zdarzenia: nieznana Opis problemu: Witam. Problem polega na tym iż po zakonczeniu gry pozniej nie moglem wejsc ponownie na serwer poniewaz wyskakuje mi nieprawidlowe haslo i z automatu daje mi kicka. @ Tery Asuna September 1, 2022 Temat został przeniesiony do odpowiedniego działu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tery Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 1 raz jak wchodzisz na serwer musisz zrobic haslo na nick i zeby go nie wpisywac co chwile musisz w konsoli wpisac: setinfo _pw "twoje haslo" @ dejmanoXD Przepraszam juz poprawilem //edit @ uksio podaj mi nick jaki masz w grze Sprawdz czy juz możesz wejśc bo sprawdzałem na twoim nicku i juz możesz wejsc z haslem ktore ustaliles kupujac vipa. /konto zostalo wylaczone ponieważ widzę , że to nie wypali, więcej szkód jak pożytku , więc stwierdziłem , że Ci co chcą miec klan musza sobie wykupic vipa lub rezerwacje slota poprzez /sklepsms dejmano September 1, 2022 (edited) Obowiązuje zakaz oznaczania grup przez użytkowników niższych rangą od Globalnego Moderatora (Wyjątek stanowi sytuacja, kiedy Właściciel Serwera, bądź Opiekun Serwera oznacza grupę administracji swojego serwera). Edited September 1, 2022 by dejmano Link to comment Share on other sites More sharing options...
uksio Posted September 2, 2022 Author Share Posted September 2, 2022 nadal to nie działa... dejmano September 2, 2022 Edytuj poprzedni post, nie pisz kolejnych. W edycji możesz oznaczyć osobę poprzez @NICK aby dostał powiadomienie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts