Maciusi3k Posted August 30, 2022 Posted August 30, 2022 Twój nick: @ Maciusi3k Co wprowadzić?: Zadania, które gracze będą wykonywali w poszczególne dni. Nagroda? Kredyty! To czym gracze handlują i bawią się miedzy sobą. Zadania typu : Strzel 200 hs= 100kredytów, zabij 20 razy używając noscope (nie liczy się w rundach noscope!)= 300kredytów. Oczywiście, byłyby to zadania jednorazowe dziennie, żeby nie wzbogacić się zbyt bardzo. Wiem, że urozmaiceniem serwera są "SZYBKIE PALUSZKI" ale to byłoby moim zdaniem bardziej opłacalna i cieszącą graczy inicjatywą. Miłego! Pozdro! 4 1
Investor Senior_1337 Posted September 2, 2022 Investor Posted September 2, 2022 Pomysł według mnie dobry i na pewno warty poświęcenia uwagi! Lecz pytanie jak do końca by to rozegrać z tymi zadaniami...? W takim razie potrzeba by było coś w rodzaju !misja czy !zadania. W samym HUD'dzie też wypadało by żeby się wyświetlała obecnie wykonywana misja i jej postęp. Im by więcej było takich rodzajów zadań, tym byłoby ciekawiej. Plusem by było jakby, zadania miały blokadę na poprzednio wykonywane zadanie. Co to znaczy? Znaczy to, że jeśli dzisiaj mieliśmy przykładowo do zrobienia 25 killi to jutro nie może nam wylosować misji z killami i przykładowo dostajemy misje na obrażenia. Ja proponuję jeśli by miało coś takiego zostać wprowadzone, dodać przykładowe rodzaje zadań: Wykonaj 25 zabójstw, Wykonaj 15 zabójstw HS'em, Zadaj 3000 obrażeń, Zdobądź 420 kredytów, Wygraj 10 pojedynków, Zdobądź 10 MVP. Powyżej wypisane przykłady to moja wizja tego pomysłu, który szczerze mówiąc jest Super! Uwaga! - Wartości żółtym kolorem są przykładowe.
Guest Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 Pomysł fajny, ale bardzo ciężki do zrealizowania o ile w ogóle realny. Kolejne ingerencje w już i tak pobugowany system kredytów moim zdaniem nie mają sensu. @ Karcok to się rzadko zdarza, ale jednak bywały sytuacje w ktorych przyjmowało się challe za więcej niż się posiada co skutkowało minusowym saldem. Kiedyś też z czapy zabrało mi 1k+, ale ogólnie działa okej. To są raczej pojedyncze sytuacje. Może się źle wyraziłem, bardziej chodziło mi o to, aby nie ingerować jeszcze bardziej w tym kierunku, bo i tak zdobywa się je za szybko względem tego, co było (słówka, nielimitowane challe vs max 300 kiedyś, więcej się dostaje w ogóle za samą grę, fragi etc., a i jeszcze do niedawna była !nagroda). Karcok September 5, 2022 Pobugowany system kredytów?
Deserved MLK. Posted October 13, 2023 Sponsor Katowicz V.I.P Deserved Posted October 13, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu
Recommended Posts