Jump to content
Nowe serwery? - Zagłosuj w ankiecie ×
EVENT WIELKANOCNY ×

Recommended Posts

Posted

1. Nick z gry Mieszko 2 mirage.bladymirage.pl
2. Imię: Franek
3. Wiek: 16
4.SteamID:STEAM_0:1:643758071

5. Link do GameTracker'a (https://www.gametracker.com/server_info/mirage.bladymirage.pl:27015/)  GameTracker.com : Player Page for Kaijo GameTracker.com : Player Page for Bejcownik kondzia Kaijo GameTracker.com : Player Page for FACEIT.COM Kaijo♧ GameTracker.com : Player Page for Awp'R Kaijo GameTracker.com : Player Page for Młody Talent Kaijo GameTracker.com : Player Page for Kaijo YUBARI MELON GameTracker.com : Player Page for Kaijofi GameTracker.com : Player Page for Kaijofi mirage.bladymirage.pl GameTracker.com : Player Page for FACEIT.COM Kaijo GameTracker.com : Player Page for Kaijo jajo GameTracker.com : Player Page for Kizownik Kaijo GameTracker.com : Player Page for W1Kaijo GameTracker.com : Player Page for POMPA TEAM Kaijo Key-Drop.com GameTracker.com : Player Page for Kaijo YUBARI MELON Key-Drop.com GameTracker.com : Player Page for KaijoNotFound GameTracker.com : Player Page for kaijo. GameTracker.com : Player Page for Gregory Montana aka Kaijofi GameTracker.com : Player Page for Kaijofi GameTracker.com : Player Page for Kaijofi mirage.bladymirage.pl GameTracker.com : Player Page for Gregory Montana aka Kaijofi  GameTracker.com : Player Page for Mieszko 2 mirage.bladymirage.pl GameTracker.com : Player Page for Mieszko 2 ig:vavelenvs GameTracker.com : Player Page for Mieszko 2 GameTracker.com : Player Page for Mieszko 2 mirage.bladymirage.pl

6. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE]: -
7. Znajomość SourceModa [0/8]: 3/8
8. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: do 3-5 godzin dziennie 
9. Dlaczego Ty?: ponieważ słyszałem że poszukujecie administracji na wasz serwer a gram na tym serwie już 2 lata. Zawsze lubiłem pomagać ludziom w sprawie komend serwera czy też innych problemów, do tego zauważyłem że wieczorami nie ma w ogóle administracji a ja to głównie gram rano i wieczorem ponieważ zajmuje sie airsoftem i nie mam za bardzo czasu żeby grać w południe. 
10. Posiadasz mikrofon? [TAK/NIE]: TAK

11. Konto PRIME [TAK/NIE]: TAK
12. Akceptujesz regulamin serwera i taryfikator banów? [TAK/NIE]: TAK

13. Akceptujesz regulamin forum? [TAK/NIE]: TAK

dejmano  

Nick w grze i na forum musi być taki sam. -> https://katujemy.eu/forum/8-zmiana-nicku/

Czerwona czcionka jest dla wyższej administracji.

Posted

Na NIE
- Masz 5h w miesiącu, tragiczne GT
- Dałeś mnóstwo linków do GT, gdzie praktycznie większość jest na 0h
- Słaba znajomość SourceModa
- Piszesz, że możesz poświęcać na serwer 3-5h dziennie, co daje 21-35h tygodniowo, gdzie w ostatnim miesiącu masz ledwo 5h

- Piszesz, że grasz na serwerze 2 lata, a mało cię widać - popraw godziny, pokaż, że się starasz i grasz na serwerze systematycznie
+- Brak "Przynajmniej 10 postów na forum."
+- 0 aktywność na forum

Posted
Godzinę temu, Mulu napisał:

Na NIE
- Masz 5h w miesiącu, tragiczne GT
- Dałeś mnóstwo linków do GT, gdzie praktycznie większość jest na 0h
- Słaba znajomość SourceModa
- Piszesz, że możesz poświęcać na serwer 3-5h dziennie, co daje 21-35h tygodniowo, gdzie w ostatnim miesiącu masz ledwo 5h

- Piszesz, że grasz na serwerze 2 lata, a mało cię widać - popraw godziny, pokaż, że się starasz i grasz na serwerze systematycznie
+- Brak "Przynajmniej 10 postów na forum."
+- 0 aktywność na forum

Vanilla.  

Nie wypowiadaj się we własnym podaniu, jak chcesz coś dodać edytuj swój Temat. #pisemne

Posted (edited)

- gt (mnóstwo linków do GT gdzie nie widzę zbytnio tych 3 h dziennie)

+/- sourcemod (do nauczenia się)

+ Wiek

Obecnie jestem na NIE

Edited by _witek_
Literówka
Posted

Na nie. 
-aktywnosc na serwie
- aktywnosc na forum
-nie kojarzę Cie z serwera zbytnio.
-sm

Pograj dluzej i spróbuj za dwa tygodnie, zeby ktokolwiek z administracji Cie kojarzyl chociazby :) a przede wszystkim daj sie poznac graczom :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.