PolskieZnaki Posted August 20, 2022 Posted August 20, 2022 Nick: ..... "Polskie Znaki" Imię: Dominik Wiek: 19 Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/....."Polskie znaki"/145.239.237.170:27015/ Doświadczenie w adminowaniu: w 1.6 bylem na paru serwerach Znajomość sourcemoda [0/10]: 3/10 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: dziennie-4 / tyg-20 Dlaczego Ty?: Prawie każdą wolną chwile spędzam na waszym serwerze i wiem zę czasami brakuje tam Adminstracji , zdaje mi się że przyda wam się ktoś kto będzie go pilnował , Znam się z Administracją i chciałbym być częścią tego serwera Posiadasz mikrofon?: Tak, posiadam Kontakt: [email protected] SID: STEAM_0:0:175871345 Posiadasz konto Prime?: Tak, posiadam Akceptujesz regulamin admina (link)?: Tak, akceptuje Akceptujesz regulamin serwera (link)?: Tak, akceptuje Zapoznałeś się z taryfikatorem kar (link)?: Tak, zapoznałem się 1 1 1
Guest Posted August 20, 2022 Posted August 20, 2022 + wydaje się ok, aktywnie uczestniczy w życiu serwera, rozmawia z innymi itp. - konto na forum pod podanie, mamy szybką rekrutację więc jakby się na siłę uczepić to zostało źle to napisane - pod tym nickiem w GT widać Cię od 3 dni, być może grałeś pod innym, ale nie ma tego w podaniu Dla mnie aktualnie na NIE. W ostatnim czasie przyjęto kilku adminów z świetną aktywnością. Kiedy tylko dostali uprawnienia przestali grać. Pograj jeszcze przynajmniej z tydzień regularnie i w międzyczasie odwiedzaj forum. ;) @ k ejmaN GT to akurat chyba przez te kropki w linku wariuje, jak skopiujesz ręcznie i wkleisz jest GIT. Nie żebym bronił czy coś, ale lubię zachować obiektywizm. Z resztą się w 100% zgadzam :D
Deserved kejmaN. Posted August 20, 2022 V.I.P Deserved Posted August 20, 2022 Kłamstwa w temacie, konto pod podanie, jesteś nowym graczem na serwerze. Nie umiesz podać nawet poprawnego linku do swojego GT. Pograj dłużej, daj się poznać, jestem za odrzuceniem. 2 godziny temu, PolskieZnaki napisał: Akceptujesz regulamin admina (link)?: Tak, akceptuje Nawet go nie przeczytałeś. 2 godziny temu, PolskieZnaki napisał: Akceptujesz regulamin serwera (link)?: Tak, akceptuje Tego tematu również nie odwiedziłeś. @ dbk chodzi o to, że nie wszedł w GT serwera, nie wpisał swojego nicku i nie podał go w temacie. Nie musisz wpisywać początku nicku, wystarczy wpisać kluczowe słowa i wszystko wyskakuje. 2 1 1 1
PolskieZnaki Posted August 20, 2022 Author Posted August 20, 2022 @ k ejmaN Było czytane byku Ale okej @ dbk Grałem pod nickiem "....." i "Kiler" dejmano August 20, 2022 Nie komentuj własnego podania. Jeśli chcesz komuś odpowiedzieć, to użyj opcji edytuj a następnie oznacz nick poprzez @ 3 1
Maciusi3k Posted August 20, 2022 Posted August 20, 2022 + da się z tobą pogadać, udzielasz się na serwerze - mały staż na serwerze - jak juz wyżej wspomniane, konto pod podanie. - GT do poprawy Jestem na NIE 2
Investor Senior_1337 Posted August 21, 2022 Investor Posted August 21, 2022 + Lubiany na Serwerze, + Da się normalnie z Tb normalnie pogadać, - GT nie jest GiT, - Doświadczenie SM, - Mało postów na Forum. pS: Polecam szybką Rekrutację Mordo 1 1
Deserved MLK. Posted October 13, 2023 Sponsor Katowicz V.I.P Deserved Posted October 13, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu
Recommended Posts