Krychovy Posted August 18, 2022 Posted August 18, 2022 Twój nick: Krychovy Nick admina banującego: Sz.P. Skanuje Nozem Data/Mapa: 17.08.2022r. godzina późny wieczór, Only DD2 #2 SteamID: Serwer (mod): Opis sytuacji: Podłożyłem pake na B przy 4 graczach na serwerze i bardzo się źle z tym czuje. Obiecuje, że to głupkowate zachowanie było już ostatni raz. Przy następnej okazji można mnie zbanować na tydzień bez odwołania. Wczoraj procenty zrobiły swoje i głupkowatość się załączyło. Przepraszam i pozdrawiam <3 Wycinek z konsoli: kejmaN. August 19, 2022 Ban minął, nie rób tego więcej, jeśli nie chcesz otrzymywać dłuższych kar.
Deserved kejmaN. Posted August 18, 2022 V.I.P Deserved Posted August 18, 2022 @ skanujenozem wyjaśnij sytuację. Widzę, że bana dostałeś za to samo dokładnie pięć dni temu. 3. Zabronione jest wykorzystywanie wszelkich błędów w rozgrywce - w razie zauważenia należy powiadomić Administratora (upomnienie, kick).
Krychovy Posted August 18, 2022 Author Posted August 18, 2022 Dokładnie tak, po alko zrobiłem się odważny. Obiecuję, że to ostatni raz :) Titania August 18, 2022 Jeżeli chcesz coś dodać, EDYTUJ swój poprzedni post! #PISEMNE
skanujenozem Posted August 18, 2022 Posted August 18, 2022 Witam witam przepraszam że tak późno ale dopiero do komputera usiadłem, gracz wspomniany wyżej notorycznie upominany oraz ostrzegany nic sobie nie robił z moich próśb oraz ostrzeżeń. Kilka dni temu dostał bana na 3h odniosłem się do tego na grupie adminów na steamie w celu potwierdzenia taryfikatora banów po skończonym banie Krychovy nadal lekceważył moje ostrzeżenia odnośnie bugowania mapy. Więc dostał kolejnego bana przed chwilą wszedł na serwer grożąc że będzie to robił notorycznie i ma gdzieś te bany więc proszę o zrozumienie iż owy gracz jest bardzo nie wygodny i lekceważy administracje serwera. Pozdrawiam serdecznie. Nie mogę znaleźć taryfikatora banów za motoryczne bugowania mapy proszę na priv o odpowiedź jaka jest wysokość bana w danej sytuacji. Kłaniam się nisko 1 1
Recommended Posts