Jump to content
COD 301 LVL - RESET 20.06 GODZ. 19:00 ×

Recommended Posts

Posted

Twój nick: Krychovy

Nick admina banującego: Sz.P. Skanuje Nozem

Data/Mapa: 17.08.2022r. godzina późny wieczór, Only DD2 #2

SteamID:

Serwer (mod):                               

Opis sytuacji: Podłożyłem pake na B przy 4 graczach na serwerze i bardzo się źle z tym czuje. Obiecuje, że to głupkowate zachowanie było już ostatni raz. Przy następnej okazji można mnie zbanować na tydzień bez odwołania. Wczoraj procenty zrobiły swoje i głupkowatość się załączyło. Przepraszam i pozdrawiam <3

Wycinek z konsoli:

kejmaN.  

Ban minął, nie rób tego więcej, jeśli nie chcesz otrzymywać dłuższych kar.

• Deserved
Posted

@ skanujenozem wyjaśnij sytuację. Widzę, że bana dostałeś za to samo dokładnie pięć dni temu.

3. Zabronione jest wykorzystywanie wszelkich błędów w rozgrywce - w razie zauważenia należy powiadomić Administratora (upomnienie, kick).

Posted

Dokładnie tak,  po alko zrobiłem się odważny. Obiecuję, że to ostatni raz :)

Titania  

Jeżeli chcesz coś dodać, EDYTUJ swój poprzedni post! #PISEMNE

Posted

Witam witam przepraszam że tak późno ale dopiero do komputera usiadłem, gracz wspomniany wyżej notorycznie upominany oraz ostrzegany nic sobie nie robił z moich próśb oraz ostrzeżeń. Kilka dni temu dostał bana na 3h odniosłem się do tego na grupie adminów na steamie w celu potwierdzenia taryfikatora banów po skończonym banie Krychovy nadal lekceważył moje ostrzeżenia odnośnie bugowania mapy. Więc dostał kolejnego bana przed chwilą wszedł na serwer grożąc że będzie to robił notorycznie i ma gdzieś te bany więc proszę o zrozumienie iż owy gracz jest bardzo nie wygodny i lekceważy administracje serwera. Pozdrawiam serdecznie. Nie mogę znaleźć taryfikatora banów za motoryczne bugowania mapy proszę na priv o odpowiedź jaka jest wysokość bana w danej sytuacji. Kłaniam się nisko

• Like 1
  • KAT 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.