michalek12345123 Posted August 17, 2022 Posted August 17, 2022 Nick oskarżyciela:(っ◔◡◔)っ ♥ Kazikk'S STATS Nick oskarżonego: ဒဏ္ာရီ... IP lub SID oskarżonego: Data i czas zdarzenia: 17.08.2022 około 21:30 Przebieg sytuacji: Hej , Po zwróceniu mi uwagi dostałem informacje iż mam zmienić nick wcześniejszy (ဒဏ္ာရီ) ponieważ nie zawiera on polskich znaków, dostałem kicka i przyszedłem ponownie. Poprosiłem informacje dlaczego ,odpowiedź -regulamin. Ok przeczytałem nie znalazłem i powiedziałem iż nie ma takiej informacji a jeżeli jest to poproszę o punkt gdzie taka informacja się znajduje. Dostałem 2 min zapoznałem sie i dodałem do nicku - "...". Dostałem informację iż muszą być to 3 polskie znaki ponieważ jest tak w regulaminie. Proszę o wytłumaczenie gdzie znajduje się ta informacja. Gdy poprosiłem kilkukrotnie admina o podanie mi punktu nie dostałem informacji. Prosze o wytłumaczenie. Dziękuje :) 2
Legend Karcok Posted August 18, 2022 Sponsor Legend Posted August 18, 2022 2.28 Administrator ma prawo wyrzucić osobę, która posiada nick złożony z arabskich znaków, chińskich lub pusty nick itd. (Kick | Ban 10 - 60 min.) 3
Deserved MLK. Posted October 13, 2023 Sponsor Katowicz V.I.P Deserved Posted October 13, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu
Recommended Posts