michalek12345123 Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Nick oskarżyciela:(っ◔◡◔)っ ♥ Kazikk'S STATS Nick oskarżonego: ဒဏ္ာရီ... IP lub SID oskarżonego: Data i czas zdarzenia: 17.08.2022 około 21:30 Przebieg sytuacji: Hej , Po zwróceniu mi uwagi dostałem informacje iż mam zmienić nick wcześniejszy (ဒဏ္ာရီ) ponieważ nie zawiera on polskich znaków, dostałem kicka i przyszedłem ponownie. Poprosiłem informacje dlaczego ,odpowiedź -regulamin. Ok przeczytałem nie znalazłem i powiedziałem iż nie ma takiej informacji a jeżeli jest to poproszę o punkt gdzie taka informacja się znajduje. Dostałem 2 min zapoznałem sie i dodałem do nicku - "...". Dostałem informację iż muszą być to 3 polskie znaki ponieważ jest tak w regulaminie. Proszę o wytłumaczenie gdzie znajduje się ta informacja. Gdy poprosiłem kilkukrotnie admina o podanie mi punktu nie dostałem informacji. Prosze o wytłumaczenie. Dziękuje :) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted August 18, 2022 Sponsor Share Posted August 18, 2022 2.28 Administrator ma prawo wyrzucić osobę, która posiada nick złożony z arabskich znaków, chińskich lub pusty nick itd. (Kick | Ban 10 - 60 min.) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night0oo Posted August 18, 2022 Investor V.I.P Share Posted August 18, 2022 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLK. Posted October 13, 2023 Sponsor V.I.P Deserved Share Posted October 13, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts